Βασίλης Καρράς: Σήμερα 27/12 η κηδεία του στο Κοκκινοχώρι Καβάλας – Ποια είναι η επιθυμία της οικογένειας του

27 Δεκεμβρίου, 2023


Ο Βασίλης Καρράς θα οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία σήμερα Τετάρτη 27/12. Η σύζυγός του με την κόρη του, οι οποίες ήταν τραγικές φιγούρες στην εξόδιο ακολουθία (δείτε φωτογραφίες), μαζί με φίλους, συνεργάτες και θαυμαστές θα τον αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά.Ο σπουδαίος τραγουδιστής έφυγε από την ζωή σε ηλικία 70 ετών, αφότου υπέστη ανακοπή καρδιάς στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης…

..., όντας προσβεβλημένος από κορωνοϊό και αντιμετωπίζοντας καρκίνο. Η σορός του τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας Θεσσαλονίκης στις 26/12 με τον κόσμο να δημιουργεί τεράστιες ουρές έξω από την εκκλησία.Τι ώρα θα γίνει η κηδεία του Βασίλη Καρρά και ποια...

Ο Βασίλης Καρράς θα οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία σήμερα Τετάρτη 27/12. Η σύζυγός του με την κόρη του, οι οποίες ήταν τραγικές φιγούρες στην εξόδιο ακολουθία (δείτε φωτογραφίες), μαζί με φίλους, συνεργάτες και θαυμαστές θα τον αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά.

Ο σπουδαίος τραγουδιστής έφυγε από την ζωή σε ηλικία 70 ετών, αφότου υπέστη ανακοπή καρδιάς στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όντας προσβεβλημένος από κορωνοϊό και αντιμετωπίζοντας καρκίνο. Η σορός του τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας Θεσσαλονίκης στις 26/12 με τον κόσμο να δημιουργεί τεράστιες ουρές έξω από την εκκλησία.

Τι ώρα θα γίνει η κηδεία του Βασίλη Καρρά και ποια η επιθυμία της οικογένειας του

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν η κηδεία του Βασίλης Καρρά θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 27/12 στις 12:00 το μεσημέρι στο Κοκκινοχώρι Καβάλας. Μάλιστα, επιθυμία της οικογένειας του είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στον Σύλλογο «Φλόγα» Γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια.

Βασίλης Καρράς κηδεία Κοκκινοχώρι Καβάλας

Τι συνέβη έξω από το σπίτι του στο Κοκκινοχώρι Καβάλας μετά το θάνατό του

Στο χωριό του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας επικρατεί ένας βουβός πόνος! Όπως μετέφερε η δημοσιογράφος του STAR, Ραλλιώ Λεπίδου: «Δεν κυκλοφορεί κανείς στον δρόμο. Συναντήσαμε 2-3 αυτοκίνητα έξω από το σπίτι του Βασίλη Καρρά από άλλες περιοχές της Ελλάδας που ήρθαν για να δουν αν είναι αλήθεια. Διότι το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούσαν πολλές φορές δημοσιεύματα ότι πέθανε. Μιλήσαμε με ανθρώπους στο διπλανό χωριό όπου έπινε το καφεδάκι του. Ήταν ο ευεργέτης τους εδώ στην περιοχή. Η πλατεία του χωριού έχει το όνομά του γιατί την έφτιαξε. Μια γειτόνισσα που είναι και συγγενής του λέει “τι θα κάνουμε τώρα;”».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.