Ράκος ο Αχιλλέας Μπeος για τον Βασίλη Καρρά: «Ο φίλος μου, ο κουμπάρος μου δεν έφυγε, είναι εδώ»

27 Δεκεμβρίου, 2023


Πλήθος κόσμου βρέθηκε σήμερα στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να αποχαιρετήσει τον Βασίλη Καρρά, που έφυγε από τη ζωή στα 70 του χρόνια. Μεταξύ άλλων, το παρών έδωσε και ο Αχιλλέας Μπeος, ο οποίος ήταν ράκος και ανέφερε στους δημοσιογράφος πως ο φίλος και κουμπάρος του δεν έφυγε ποτέ και είναι εδώ.«Δεν υπάρχουν λόγια… Όλος αυτός ο κόσμος πραγματικά… Κλαίνε όλες οι ηλικίες. Ο…

... φίλος μου, ο κουμπάρος μου, ο συνεργάτης μου δεν έφυγε, εδώ είναι και όλη η Ελλάδα ακούει τα τραγούδια του. Είναι ο άνθρωπος ο οποίος έβαλε τη νεολαία επί δεκαετίες στο λαϊκό τραγούδι.Θα τον θυμόμαστε για πάντα, θα είναι μέσα στην καρδιά μας. Ήταν ένας απλός και λαϊκός άνθρωπος....

Πλήθος κόσμου βρέθηκε σήμερα στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να αποχαιρετήσει τον Βασίλη Καρρά, που έφυγε από τη ζωή στα 70 του χρόνια. Μεταξύ άλλων, το παρών έδωσε και ο Αχιλλέας Μπeος, ο οποίος ήταν ράκος και ανέφερε στους δημοσιογράφος πως ο φίλος και κουμπάρος του δεν έφυγε ποτέ και είναι εδώ.

«Δεν υπάρχουν λόγια… Όλος αυτός ο κόσμος πραγματικά… Κλαίνε όλες οι ηλικίες. Ο φίλος μου, ο κουμπάρος μου, ο συνεργάτης μου δεν έφυγε, εδώ είναι και όλη η Ελλάδα ακούει τα τραγούδια του. Είναι ο άνθρωπος ο οποίος έβαλε τη νεολαία επί δεκαετίες στο λαϊκό τραγούδι.

Θα τον θυμόμαστε για πάντα, θα είναι μέσα στην καρδιά μας. Ήταν ένας απλός και λαϊκός άνθρωπος. Τον λατρεύει όλη η Ελλάδα πόσω μάλλον εμείς που ζήσαμε δίπλα του και κάναμε πολλά πράγματα. Τα λόγια είναι φτώχεια.

Είναι στιγμές που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Για μένα προσωπικά, αλλά και για όλους τους Έλληνες πιστεύω θα συνεχίσει να υπάρχει. Τι λέει; Δεν πάω πουθενά, εδώ θα μείνω! Και θα μείνει εδώ, στη μνήμη όλων», είπε ο Αχιλλέας Μπeος.

Συντετριμμένοι οι συγχωριανοί του Βασίλη Καρρά μιλούν με τα καλύτερα λόγια για εκείνον: «Ήταν ψυχούλα, βοηθούσε τους πάντες – Έδινε χρήματα σε κόσμο για το νοσοκομείο»

Με τα καλύτερα και τα πιο τρυφερά λόγια μιλούν οι συγχωριανοί του Βασίλη Καρρά που έφυγε χθες παραμονή Χριστουγέννων (24.12.2023) σε ηλικία 70 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο.

«Πάρα πολύ τον αγαπούσε ο κόσμος, ψυχούλα, ψυχούλα», λέει ένας συγχωριανός του ενώ μια άλλη γυναίκα δηλώνει στην ΕΡΤ: «Είμαστε συγκλονισμένοι. Για εμάς ο Βασίλης ήταν πρώτα από όλα συγχωριανός. Θα ήμασταν μαζί σήμερα, εδώ ήταν συνέχεια.

Έχω πολλούς φίλους στη Θεσσαλονίκη και μου έλεγαν ότι έκανε αγαθοεργίες. Μου έλεγαν με ονοματεπώνυμο και εμείς δεν είχαμε ιδέα. Ξέρω ότι βοηθούσε κυρίως παιδιά. Έστελνε κόσμο μέσα στα νοσοκομεία και τους έδινε χρήματα για να συμπαρασταθούν στα παιδάκια τους».

Έργα ανάπλασης, κράσπεδα, χώροι αναψυχής και πολλά άλλα ήταν αυτά που έκανε ο Βασίλης Καρράς για το χωριό του, όπως αποκαλύπτουν οι κάτοικοι στην ΕΡΤ.

«Ήταν ένας άνθρωπος καλός, έκανε αγαθοεργίες εδώ πέρα. Βοηθούσε τους πάντες, όπου υπήρχαν προβλήματα. Βοηθούσε το χωριό, είχε όνειρα για το χωριό. Εμένα μου έλεγε, που πρόσφατα πήγα και τον είδα, ότι θέλει να κάνει κάποια πράγματα ακόμη», δηλώνουν άλλοι συγχωριανοί του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.