Μόνο ΕΔΩ – Η αλλαγή που ετοιμάζουν στο σπίτι του “Fame Story” ελέω “Big Brother”

26 Δεκεμβρίου, 2023


Αλλαγές μαθαίνω ότι θα γίνουν στο σπίτι του “Fame Story”, ώστε η εικόνα του “Big Brother” για λογαριασμό του OPEN να είναι αρκετά διαφορετική και ανανεωμένη. Στον χώρο αυτόν οι παίκτες θα φορούν το μαγιό τους και θα χαλαρώνουν. Να δούμε τι αλλαγές θα ετοιμαστούν, καθώς το επικρατέστερο σενάριο είναι το ριάλιτι εκγλεισμού να βγει στον “αέρα” μέσα στον Μάρτιο.

και θα χαλαρώνουν. Να δούμε τι αλλαγές θα ετοιμαστούν, καθώς το επικρατέστερο σενάριο είναι το ριάλιτι εκγλεισμού να βγει στον “αέρα” μέσα στον Μάρτιο.  Το διαβάσαμε εδώ

Αλλαγές μαθαίνω ότι θα γίνουν στο σπίτι του “Fame Story”, ώστε η εικόνα του “Big Brother” για λογαριασμό του OPEN να είναι αρκετά διαφορετική και ανανεωμένη. 

  • Σύμφωνα με πληροφορίες έχει αποφασιστεί να δημιουργηθεί μέσα στον χώρο κάτι τύπου σαν πισίνα – σάουνα- τζακούζι. Με λίγα λόγια έναν συνδυασμό αυτών…

Στον χώρο αυτόν οι παίκτες θα φορούν το μαγιό τους και θα χαλαρώνουν. Να δούμε τι αλλαγές θα ετοιμαστούν, καθώς το επικρατέστερο σενάριο είναι το ριάλιτι εκγλεισμού να βγει στον “αέρα” μέσα στον Μάρτιο. 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.