Ποια είναι τα 7 χειρότερα δώρα για τα Χριστούγεννα

26 Δεκεμβρίου, 2023


Tι είναι καλύτερο, να δίνει ή να παίρνεις χριστουγεννιάτικα δώρα; Τα δώρα των Χριστουγέννων δεν είναι σαν αυτά των γενεθλίων, καθώς δεν αγοράζουμε σε ένα άτομο, αλλά σε 10, 20 ή και 100 αναλόγως τον κοινωνικό μας κύκλο. Έτσι πολλές φορές αγοράζουμε πιο «ανούσια» δώρα που μπορεί και να μην αρέσουν στο άτομο που τα δωρίζουμε, όπως ακριβώς έχει συμβεί σε όλους μας αντίστοιχα.Κι ενώ υπάρχει η… λ…

...ίστα με τις καλύτερες επιλογές, εμείς καταρτίσαμε μία ακόμη, με τα ΝΟΤ των γιορτινών δώρων.Οι χειρότερες επιλογές1. Βιβλία: Ένα βιβλίο είναι ένα τέλειο δώρο, αρκεί αν δοθεί σε ένα άτομο που θα το διαβάσει. Πόσοι έχουμε πάρει ένα βιβλίο που έγραφε «best seller» και λέμε «εντάξει καλό...

Tι είναι καλύτερο, να δίνει ή να παίρνεις χριστουγεννιάτικα δώρα;

Τα δώρα των Χριστουγέννων δεν είναι σαν αυτά των γενεθλίων, καθώς δεν αγοράζουμε σε ένα άτομο, αλλά σε 10, 20 ή και 100 αναλόγως τον κοινωνικό μας κύκλο.

Έτσι πολλές φορές αγοράζουμε πιο «ανούσια» δώρα που μπορεί και να μην αρέσουν στο άτομο που τα δωρίζουμε, όπως ακριβώς έχει συμβεί σε όλους μας αντίστοιχα.

Κι ενώ υπάρχει η… λίστα με τις καλύτερες επιλογές, εμείς καταρτίσαμε μία ακόμη, με τα ΝΟΤ των γιορτινών δώρων.

Οι χειρότερες επιλογές

1. Βιβλία: Ένα βιβλίο είναι ένα τέλειο δώρο, αρκεί αν δοθεί σε ένα άτομο που θα το διαβάσει. Πόσοι έχουμε πάρει ένα βιβλίο που έγραφε «best seller» και λέμε «εντάξει καλό είναι, θα το αλλάξει»;

2. Χρήματα: Τα χρήματα είναι ένα ωραίο «δώρο» όταν έρχεται από τη γιαγιά και τον παππού στα παιδάκια. Σε φίλους και άλλους συγγενείς είναι καλύτερο να βρίσκουμε κάτι πιο ταιριαστό στον χαρακτήρα τους, καθώς το να δώσουμε χρήματα για δώρο μπορεί να είναι λίγο παράξενο.

3. Εσώρουχα: Είναι αποδεκτό όταν δίνεται σε ένα ταίρι, αλλά δεν είναι η καλύτερη επιλογή για έναν συγγενή ή έναν φίλο, εκτός αν πρόκειται για φάρσα.

4. Δεύτερο χέρι: Πολλοί δίνουν πράγματα από δεύτερο χέρι ως δώρα γιατί δεν θεωρούν τόσο σημαντικά τα χριστουγεννιάτικα δώρα. Μπορεί να σας έφεραν 5 μπάλες και να δωρίσατε τη μια, ωστόσο βαθιά μέσα σας ξέρετε ότι δεν σκεφτήκατε καθόλου το άτομο που κάνατε το «δώρο» που προοριζόταν για εσάς.

5. Καθαριστικά: Το να πάρεις σε κάποιον ένα προϊόν για το σπίτι δεν είναι και τόσο προσωπικό δώρο, καθώς το άτομο το χρησιμοποιεί για το σπίτι και όχι ακριβώς για τον εαυτό του.

6. Δωροκάρτες: Οι δωροκάρτες είναι σαν να δίνεις χρήματα σε κάποιον και ακόμα χειρότερα. Συχνά τα Χριστούγεννα άνθρωποι δωρίζουν δωροκάρτες από μαγαζιά που δεν ενδιαφέρουν καθόλου το άλλο άτομο, με αποτέλεσμα να μην έχει τι να πάρει και να την χαρίζει.

7. Άδειες κορνίζες: Μην κάνετε δώρο μια άδεια κορνίζα. Καλύτερα να βάλετε μια φωτογραφία πριν σκεφτείτε αυτό το δώρο, αλλιώς δεν έχει καμία ουσία.

Οι Χριστουγεννιάτικες προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 14+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Revma deal
  14. Revma Prosfora
  15. Aegean airlines

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.