Βασίλης Καρράς: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του – Πότε και που θα πραγματοποιηθεί

25 Δεκεμβρίου, 2023


Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο με τον θάνατο του Βασίλη Καρρά. Ο Σπουδαίος λαϊκός καλλιτέχνης που μεγάλωσε γενιές και γενιές, άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο έπειτα από αρκετές ημέρες νοσηλείας. Εδώ και μεγάλο διάστημα έδινε μάχη με σοβαρά προβλήματα υγείας, ωστόσο, πέθανε από ανακοπή καρδιάς νοσηλευόμενος με κορωνοϊό.Ήδη πολλά ονόματα της ελληνικής showbiz τον έχουν αποχαιρετήσει δ…

...ημόσια με σπαρακτικές αναρτήσεις με τα social media να έχουν κατακλειστεί με αναρτήσεις - δείτε τες όλες εδώ.Όπως είναι φυσικό, η σορός του πρόκειται να τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα ώστε όλοι όσοι τον αγάπησαν και οι εκατομμύρια θαυμαστές του να τον αποχαιρετήσουν...Η ανακοίνωση για...

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο με τον θάνατο του Βασίλη Καρρά. Ο Σπουδαίος λαϊκός καλλιτέχνης που μεγάλωσε γενιές και γενιές, άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο έπειτα από αρκετές ημέρες νοσηλείας. Εδώ και μεγάλο διάστημα έδινε μάχη με σοβαρά προβλήματα υγείας, ωστόσο, πέθανε από ανακοπή καρδιάς νοσηλευόμενος με κορωνοϊό.

Ήδη πολλά ονόματα της ελληνικής showbiz τον έχουν αποχαιρετήσει δημόσια με σπαρακτικές αναρτήσεις με τα social media να έχουν κατακλειστεί με αναρτήσεις – δείτε τες όλες εδώ.

Όπως είναι φυσικό, η σορός του πρόκειται να τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα ώστε όλοι όσοι τον αγάπησαν και οι εκατομμύρια θαυμαστές του να τον αποχαιρετήσουν…

Η ανακοίνωση για το λαϊκό προσκύνημα στην σορό του Βασίλη Καρρά

«Τέλος εποχής….

Η αυλαία έπεσε για τον μεγαλύτερο Έλληνα λαϊκό τραγουδιστή της εποχής μας! Απόψε το απόγευμα της 24ης Δεκεμβρίου του 2024 παραμονή Χριστουγέννων ο αγαπημένος μας Βασίλης Καρράς μας άφησε για πάντα. Απο σήμερα ο καλλιτέχνης που όλοι λατρέψαμε θα βρίσκεται παρέα με άλλους μεγάλους, με τον Στράτο,τον Στέλιο,την Ρίτα,τον Νίκο Παπάζογλου, τον Δημήτρη Μητροπάνο… ακόμα και με τον Παντελή!Η απώλεια του Βασίλη είναι μεγάλη και δυσαναπλήρωτη μα θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να ξεπεράσουμε το σόκ και να στηρίξουμε την οικογένειά του!Ο Βασίλης Καρράς υπήρξε πέρα απο καλός τραγουδιστής ένας σπουδαίος άνθρωπος που βοήθησε πολύ κόσμο εντός και εκτός δουλειάς..! Δοτικός και γενναιόδωρος στη δουλειά και στη ζωή, στους συνεργάτες και στον απλό κόσμο.

Δείτε επίσης: Πού θα γίνει η κηδεία του σπουδαίου καλλιτέχνη;

Ο Βασίλης δεν επεδίωξε ποτέ την αυτοπροβολή, δεν έβαλε ποτέ τον εαυτό του πάνω απο συναδέλφους παλιούς και νέους. Ηταν απο τους καλλιτέχνες που όχι μόνο δεν κρατούσε τον κόσμο σε απόσταση αλλά που επεδίωκε την επαφή μαζί του. Γι’ αυτό με δική του παρότρυνση γεννήθηκε και γιγαντώθηκε ένα απο τα μεγαλύτερα fan club στην Ελλάδα αν όχι το μεγαλύτερο και η πόρτα και η αγκαλιά του ήταν πάντα ανοιχτές!!!

Ξημερωβραδιάζαμε στα καμαρίνια κι εκείνος όταν μας έβλεπε έλεγε καλώς τα παιδιά μου!!!Το ίδιο ανοιχτή ήταν η αγκαλιά του για νέους και παλιούς συναδέλφους και καθόλου τυχαίο που έχτισε ισχυρές φιλίες στον χώρο!!!Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έδωσε γερή αλλά άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Το πάλεψε πολύ γενναία έχοντας πλήρη επίγνωση της κατάστασής του απο την πρώτη στιγμή!Ο Βασίλης Καρράς μπορεί να έφυγε μα ακόμα είναι εδώ…! Πάντα θα είναι εδώ!!! Μέσα απο τα τραγούδια του και απο τις αναμνήσεις που χτίσαμε όλα αυτά τα χρόνια! Εμείς τα καλύτερα ταξίδια τα κάνανε μαζί του και πάντα θα τα κάνουμε μαζί του! Είμαστε περήφανοι και ήταν τιμή μας που μας έδωσε το δικαίωμα να τον γνωρίσουμε και να τον εκπροσωπούμε! Δίνουμε ιερή υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε να προβάλλουμε το καλλιτεχνικό έργο και την παρακαταθήκη που μας άφησε ώστε να τον γνωρίσουν και οι επόμενες γενιές μέσα απο τις εμπειρίες μας!!!

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους δικούς του ανθρώπους! Η σορός του θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα την Τρίτη 26/12 στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη απο τις 09:00 έως 13:00 μμ.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΑΡΧΟΝΤΑ…»

Βασίλης Καρράς λαϊκό προσκύνημα

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.