Μπαίνει 1η φορά με 10.000 εuρώ τη βδομάδα: Ο Ατζούν βάζει στο Survivor τον παίκτη που θα εκτοξεúσει την τηλεθέαση

25 Δεκεμβρίου, 2023


Η αγωνία για τον νέο κύκλο του Survivor αυξάνεται, καθώς αρκετά γνωστά πρόσωπα βρίσκονται υπό συζήτηση για τη συμμετοχή τους στο ριάλιτι επιβίωσης. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί, παραγωγός του Survivor, δεν κοιτάει στα έξοδα και ψάχνει να επιστρέψει με δυναμικό και αξιοποιεί κάθε ευκαιρία για να φέρει πρόσωπα που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού. !function(v,t,o){var a=t.createElement(“script”);a.src=”h…

...https://ad.vidverto.io/vidverto/js/aries/v1/invocation.js",a.setAttribute("fetchpriority","high");var r=v.top;r.document.head.appendChild(a),v.self!==v.top&&(v.frameElement.style.cssText="width:0px!important;height:0px!important;"),r.aries=r.aries||{},r.aries.v1=r.aries.v1||{commands:[]};var c=r.aries.v1;c.commands.push((function(){var t=v.frameElement||"#_vidverto-3e9edbfd85b22134d4f6119e89cf0d6c";c.mount("9058",t,{width:720,height:405})}))}(window,document); Survivor: Ποιοι είναι...

Η αγωνία για τον νέο κύκλο του Survivor αυξάνεται, καθώς αρκετά γνωστά πρόσωπα βρίσκονται υπό συζήτηση για τη συμμετοχή τους στο ριάλιτι επιβίωσης. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί, παραγωγός του Survivor, δεν κοιτάει στα έξοδα και ψάχνει να επιστρέψει με δυναμικό και αξιοποιεί κάθε ευκαιρία για να φέρει πρόσωπα που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού.

Survivor: Ποιοι είναι οι πιθανοί παίκτες;

Οι προσωπικότητες που βρίσκονται στο επίκεντρο των συζητήσεων είναι η Κατερίνα Δαλάκα, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Σάββας Πούμπουρας και ο Δημήτρης Βλάχος. Είναι ήδη γνωστό ότι έχουν περάσει από εξετάσεις και βρίσκονται στο στόχαστρο της παραγωγής. Παράλληλα, ο Σάββας Γκέντσογλου και η Όλγα Πηλιάκη βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για τη συμμετοχή τους.

O Σάββας Γκέντσογλου

Ο ποδοσφαιριστής μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Πρωινού Σου Σου», έχει ζητήσει 10.000 ευρώ την εβδομάδα. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό ποσό, αλλά δεν προκαλεί αίσθηση καθώς ο Ατζούν Ιλιτζαλί… έχει βάλει το χέρι στην τσέπη και θέλει δυνατά πρόσωπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ίδια εκπομπή, ο Τούρκος παραγωγός έκανε πρόταση στην τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη, πρώην σύντροφο του Σάββα Γκέντσογλου, η οποία είχε εκφράσει την επιθυμία της να συμμετάσχει στο Survivor. Ακόμα η καλή της φίλη, Σάσα Μπάστα, και η ψυχολόγος Κρίστη Καθάργια, πρώην σύζυγος του Γιώργου Μαυρίδη, είναι ανάμεσα σε αυτούς που έχουν δεχθεί προτάσεις.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.