Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του Βασίλη Καρρά -Είχε μια τελευταία επιθυμία πριν πεθάνει

25 Δεκεμβρίου, 2023


Ο Βασίλης Καρράς, που έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο και τις τελευταίες μέρες νοσηλευόταν με κορωνοϊό στην εντατική του Διαβαλκανικού, άφησε την τελευταία του πνοή, σήμερα, Κυριακή, στις 5 το απόγευμα, από ανακοπή καρδιάς.Ειδικότερα, σε ηλικία 70 ετών, έχασε τη ζωή του ο τραγουδιστής, παρά τη γενναία μάχη που έδωσε, προκειμένου να αποκατασταθεί η υγεία του.Η δυσάρεστη είδηση σκόρπισε θλίψη, τόσο…

... στον καλλιτεχνικό κόσμο, όσο και τους θαυμαστές του, ενώ βύθισε στο πένθος τη σύζυγο και την κόρη του.Ο Βασίλης Καρράς έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνοΌλα ξεκίνησαν τον Μάρτιο του 2022, όταν ο λαϊκός τραγουδιστής, κατά τη διάρκεια εμφάνισής του σε γνωστό κέντρο διασκέδασης, στο...

Ο Βασίλης Καρράς, που έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο και τις τελευταίες μέρες νοσηλευόταν με κορωνοϊό στην εντατική του Διαβαλκανικού, άφησε την τελευταία του πνοή, σήμερα, Κυριακή, στις 5 το απόγευμα, από ανακοπή καρδιάς.

Ειδικότερα, σε ηλικία 70 ετών, έχασε τη ζωή του ο τραγουδιστής, παρά τη γενναία μάχη που έδωσε, προκειμένου να αποκατασταθεί η υγεία του.

Η δυσάρεστη είδηση σκόρπισε θλίψη, τόσο στον καλλιτεχνικό κόσμο, όσο και τους θαυμαστές του, ενώ βύθισε στο πένθος τη σύζυγο και την κόρη του.

Ο Βασίλης Καρράς έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο

Όλα ξεκίνησαν τον Μάρτιο του 2022, όταν ο λαϊκός τραγουδιστής, κατά τη διάρκεια εμφάνισής του σε γνωστό κέντρο διασκέδασης, στο Ηράκλειο της Κρήτης, αισθάνθηκε μια έντονη αδιαθεσία και διακομίσθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο.

Ο τραγουδιστής, που αντιμετώπιζε χρόνιες παθήσεις, πήρε εξιτήριο μια μέρα μετά και ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη, για να συναντήσει τον γιατρό του, ο οποίος είχε αναλάβει την παρακολούθηση της υγείας του, τα τελευταία χρόνια.

Από τότε, ο τραγουδιστής έκανε ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις, ενώ ήταν εμφανής η αλλαγή στην εμφάνισή του, μετά την απώλεια πολλών κιλών.

Η τελευταία επιθυμία του Βασίλη Καρρά

Σύμφωνα με το Open, η κηδεία του τραγουδιστή θα τελεστεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας, το οποίο λάτρευε και ήταν η τελευταία του επιθυμία να κηδευτεί εκεί.

Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, ότι είχε προσφέρει μεγάλο έργο στον τόπο του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.