Βασίλης Καρράς: Σε σοκ οι θαυμαστές του – Η φωτογραφία που πόσταραν στο Facebook

25 Δεκεμβρίου, 2023


Βασίλης Καρράς: Θρήνος για τον χαμό του αγαπημένου τραγουδιστή σε ηλικία 70 ετώνΣε ηλικία 70 ετών ο Βασίλης Καρράς έφυγε νικημένος από τον καρκίνο, βυθίζοντας στο πένθος τους συγγενείς, τους φίλους του και τους εκατομμύρια θαυμαστές τους.Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία που πόσταρε το επίσημο φαν κλαμπ του τραγουδιστή λίγα λεπτά μετά την είδηση του θανάτου του:

�του του:Το διαβάσαμε εδώ

Βασίλης Καρράς: Θρήνος για τον χαμό του αγαπημένου τραγουδιστή σε ηλικία 70 ετών

Σε ηλικία 70 ετών ο Βασίλης Καρράς έφυγε νικημένος από τον καρκίνο, βυθίζοντας στο πένθος τους συγγενείς, τους φίλους του και τους εκατομμύρια θαυμαστές τους.

Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία που πόσταρε το επίσημο φαν κλαμπ του τραγουδιστή λίγα λεπτά μετά την είδηση του θανάτου του:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.