Fame Story: Αυτός είναι ο νικητής του Μεγάλου Τελικού

24 Δεκεμβρίου, 2023


Σήμερα, Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε ο Μεγάλος Τελικός, του αγαπημένου reality show “Fame Story”, το οποίο προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Star, και ήταν άκρως συναρπαστικός. Όλα ήταν μαγικά και μιλάμε για ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα.Ο αγαπημένος και δημοφιλής παρουσιαστής, Νίκος Κοκλώνης (δείτε εδώ το μήνυμά του λίγες μέρες πριν από το τέλος του παιχνιδ…

...υμά του λίγες μέρες πριν από το τέλος του παιχνιδιού), έκανε μία πολύ θεαματική έναρξη, μπαίνοντας μέσα στο πλατό και τραγουδώντας το "Γούτσου - Γούτσου", το χριστουγεννιάτικο τραγούδι του. Ο ίδιος ήταν μαγευτικός και πολύ λαμπερός φορώντας ένα γκλιτεράτο σακάκι, ενώ το σόου...

Σήμερα, Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε ο Μεγάλος Τελικός, του αγαπημένου reality show “Fame Story“, το οποίο προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Star, και ήταν άκρως συναρπαστικός. Όλα ήταν μαγικά και μιλάμε για ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα.

Η έναρξη του τελικού με το σόου του Νίκου Κοκλώνη

Ο αγαπημένος και δημοφιλής παρουσιαστής, Νίκος Κοκλώνης (δείτε εδώ το μήνυμά του λίγες μέρες πριν από το τέλος του παιχνιδιού), έκανε μία πολύ θεαματική έναρξη, μπαίνοντας μέσα στο πλατό και τραγουδώντας το “Γούτσου – Γούτσου“, το χριστουγεννιάτικο τραγούδι του. Ο ίδιος ήταν μαγευτικός και πολύ λαμπερός φορώντας ένα γκλιτεράτο σακάκι, ενώ το σόου του ήταν γεμάτο χαρά και ζωντάνια.

Δίπλα του κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού ήταν και η πολύ καλή του φίλη, Κατερίνα Καινούργιου, κάτι που έκανε γνωστό η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.



Παράλληλα, και οι σπουδαστές της Μουσικής Ακαδημίας, που δεν κατάφεραν να φτάσουν μέχρι το τέλος, βγήκαν στη σκηνή και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό, αφού τραγούδησαν το άσμαΧριστούγεννα” της Δέσποινας Βανδή.

Τα πρώτα act των φιναλίστ και ο παίκτης που έφυγε λίγο πριν από το τέλος

Οι τέσσερις φιναλίστ, η Αριστέα, ο Τίτος, η Άννα και ο Φειδίας μπήκαν πολύ σκληρά στη μάχη, για να βάλουν τα δυνατά τους και να φτάσουν όσο πιο ψηλά μπορεί ο καθένας.

Ο Φειδίας εμφανίστηκε πρώτος, ερμηνεύοντας το αγαπημένο τραγούδι, “Fuego“.

Δεύτερη τη σκηνή κατέλαβε η Αριστέα, η οποία τραγούδησε το “Never Enough“.

Στη συνέχεια, το δικό του act παρουσίασε ο Τίτο, με το τραγούδι “Τι να το κάνω“.

Τελευταία στη σκηνή εμφανίστηκε η Άννα ερμηνεύοντας το “Σ’ αναζητώ στη Σαλονίκη“.

Από τους τέσσερις, ο Φειδίας δεν κατάφερε να πείσει το κοινό, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει πριν από το τέλος της βραδιάς. Με τον παρουσιαστή να αναφέρει, ότι «Πραγματικά δεν το πιστεύω».

Η εκρηκτική εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα

Η σούπερ σταρ, Ελένη Φουρέιρα, έκανε κι εκείνη μία δική της εμφάνιση πάνω στη σκηνή με ένα πολύ καuτό ντύσιμο, ενώ το όλο σκηνικό περιλάμβανε κι ένα πολύ ξεσηκωτικό και δυναμικό χορό, και όχι μόνο ένα τραγούδι της, αλλά μία σειρά από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.

Ο δεύτερος γύρος των τριών φιναλίστ

Μετά την αποχώρηση του Φειδία, οι άλλοι τρεις φιναλίστ, ξανανέβηκαν στη σκηνή ώστε να παρουσιάσουν τα δεύτερα τραγούδια, που είχαν ετοιμάσει.

Πρώτη τη σκυτάλη πήρε εκ νέου η Αριστέα με το τραγούδι “Τα λέμε“.

Δεύτερος εμφανίστηκε ο Τίτο ερμηνεύοντας το “Έκπτωτος Άγγελος“.

Ενώ τελευταία ανέβηκε στη σκηνή η Άννα τραγουδώντας το “Περηφάνια μόνο“.

Η μαγευτική εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου και τα ντουέτα με τους σπουδαστές

Ακόμα ένας κριτής, δεν έχασε την ευκαιρία και πήρε και αυτός θέση στο σόου, ανεβαίνοντας στη σκηνή. Ο λόγος φυσικά για τον Αντώνη Ρέμο. Και ο σπουδαίος λαϊκός ερμηνευτής της σύγχρονης μουσικής ελληνικής σκηνής δεν είπε μόνο ένα τραγούδι, αλλά μία σειρά από μεγάλες του επιτυχίες. Ενώ παράλληλα, έκανε ντουέτα με τους φιναλίστ, και με τους τέσσερις παίκτες του τελικού.

Βέβαια, στο τέλος δεν παρέλειψε να παρουσιάσει και στο κοινό το νέο του τραγούδι με τίτλο “Αδιάβαστα Μηνύματα“.

Να σημειώσουμε επίσης σε αυτό το σημείο, πως η αγαπημένη του σύζυγος, Υβόννη Μπόσνιακ, ήταν εκεί, για να τον στηρίξει, όπως αναφέρουν πληροφορίες, που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Η τελευταία εμφάνιση των φιναλίστ πριν από την ανακοίνωση του νικητή

Μία ακόμη εμφάνιση πραγματοποίησαν οι τρεις φιναλίστ, λίγο πριν από την ανάδειξη του μεγάλου νικητή του “Fame Story”. Η Αριστέα ξεκίνησε αυτό το γύρο αναμέτρησης με το τραγούδι “Στοιχηματίζω“.

Μετά συνέχισε ο Τίτο ερμηνεύοντας το “Εξαρτάται“.

Ενώ τελευταία, για να κλείσει αυτό γύρο ανέβηκε η Άννα με το τραγούδι “Πιάνω Φωτιά“.

Να σημειώσουμε, πως λίγο πριν την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή, ο Αντώνης Ρέμος ανέβηκε και εκείνος για ακόμα μια φορά στην πίστα και ξεσήκωσε ολόκληρο το πλατό με τις επιτυχίες του.

Η ώρα της κρίσεως και ο Μεγάλος Νικητής του “Fame Story”

Οι τρεις φιναλίστ μετά από πολλά acts, ποικίλες εμφανίσεις, αρκετές μέρες μακριά από την οικογένεια και τους φίλους τους, ζώντας μέσα στο σπίτι της Μουσικής Ακαδημίας, ήρθε η ώρα της κρίσεως, η ώρα των αποτελεσμάτων. Ο μεγάλος νικητής toy “Fame Storyαναδείχθηκε μέσα από την ψηφοφορία του κοινού και είναι η Άννα.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.