Νεκρή σε τροχαίο αγαπημένη τραγουδίστρια – Πέθανε ακαριαία όταν το αυτοκίνητό της συγκρούστηκε μετωπικά με αμάξι που μπήκε στην αντίθεση λωρίδα

24 Δεκεμβρίου, 2023


Τεράστιο σοκ επικρατεί στην Αμερική με την είδηση πως γνωστή τραγουδίστρια πέθανε ακαριαία σε τροχαίο σε περιοχή του Τέξας, όταν το αυτοκίνητό της (συγκεκριμένα οδηγούσε φορτηγάκι) συγκρούστηκε μετωπικά με αμάξι κινούμενο στην αντίθεση λωρίδα σε μια προσπάθεια του να κάνει προσπέραση.Ο θάνατος της ήταν ακαριαίος, ενώ ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο τραυματισμέν…

...ος, ωστόσο όπως αναφέρουν τα ξένα σάιτ η υγεία του δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο.«Είμαστε σοκαρισμένες και θλιμμένες για την είδηση του θανάτου της», ανέφεραν τα μέλη του συγκροτήματος που ήταν αρχικά μπασίστρια αλλά στη συνέχεια τραγουδίστρια.Αυτή η τραγουδίστρια πέθανεΟ...

Τεράστιο σοκ επικρατεί στην Αμερική με την είδηση πως γνωστή τραγουδίστρια πέθανε ακαριαία σε τροχαίο σε περιοχή του Τέξας, όταν το αυτοκίνητό της (συγκεκριμένα οδηγούσε φορτηγάκι) συγκρούστηκε μετωπικά με αμάξι κινούμενο στην αντίθεση λωρίδα σε μια προσπάθεια του να κάνει προσπέραση.

Ο θάνατος της ήταν ακαριαίος, ενώ ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο τραυματισμένος, ωστόσο όπως αναφέρουν τα ξένα σάιτ η υγεία του δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο.

«Είμαστε σοκαρισμένες και θλιμμένες για την είδηση του θανάτου της», ανέφεραν τα μέλη του συγκροτήματος που ήταν αρχικά μπασίστρια αλλά στη συνέχεια τραγουδίστρια.

Αυτή η τραγουδίστρια πέθανε

Ο λόγος για την Λόρα Λιντς ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος «Dixie Chicks» -πλέον «Chicks». Το θάνατό της ανακοίνωσαν οι Αρχές του Τέξας το Σάββατο (24/12). «Η Λόρα ήταν ένα λαμπερό φως, η μεταδοτική ενέργειά της και το χιούμορ της ήταν η σπίθα μας τις πρώτες μέρες στο συγκρότημά μας», πρόσθεσαν τα μέλη του συγκροτήματος.

Δείτε επίσης: Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της – Θρήνος για γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια

Οι Dixie Chicks κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους δίσκο που παρήγαγε μεγάλη δισκογραφική (και τέταρτο κατά σειρά, με τίτλο Wide Open Spaces) το 1998 και γνώρισαν τεράστια επιτυχία, πούλησαν «περισσότερα CDs από όλα τα άλλα συγκροτήματα της μουσικής κάντρι μαζί». Το άλμπουμ χάρισε στο συγκρότημα το πρώτο του βραβείο Γκράμι από τα 13 που έχει λάβει συνολικά.

Τον Μάρτιο του 2003 η εναντίωση μέλους του συγκροτήματος στον πόλεμο στο Ιράκ και δηλώσεις που έκανε για τον πρώην πρόεδρο Τζορτζ Ου. Μπους είχαν προκαλέσει σάλο και πυροδότησαν μποϊκοτάζ στις ΗΠΑ, με αποτέλεσμα τα μέλη του να αποφασίσουν να κάνουν μακρά παύση.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.