«Λευκός καταρράκτης» 48 ωρών από τον Τάσο Αρνιακό: «Έρχεται με φόρα το χιόνι στη χώρα…»

24 Δεκεμβρίου, 2023


Πότε έρχεται χιονιάς στην Ελλάδα; Μπορεί ο καιρός τα Χριστούγεννα να είναι εξαιρετικός, όμως σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό η Πρωτοχρονιά θα έχει άλλη εικόνα.Όπως τόνισε ο Τάσος Αρνιακός, μέσα από την παρουσία του στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, τα Χριστούγεννα αρκετή ζέστη θα μας ταλαιπωρήσει με την θερμοκρασία να φτάνει μέχρι και τους 22 βαθμούς, ενώ σχεδόν πάντα όταν έχουμε ζεστά Χριστούγ…

...εννα, ο καιρός μια εβδομάδα μετά και συγκεκριμένα την Πρωτοχρονιά είναι αρκετά διαφορετικός.Σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό, μετά τις 30 Δεκεμβρίου, ο καιρός θα αλλάξει άρδην εικόνα και από εκεί που είχαμε ανοιξιάτικο καιρό θα έρθουν τα χιόνια και το πολύ κρύο ακόμα και σε περιοχές...

Πότε έρχεται χιονιάς στην Ελλάδα; Μπορεί ο καιρός τα Χριστούγεννα να είναι εξαιρετικός, όμως σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό η Πρωτοχρονιά θα έχει άλλη εικόνα.

Όπως τόνισε ο Τάσος Αρνιακός, μέσα από την παρουσία του στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, τα Χριστούγεννα αρκετή ζέστη θα μας ταλαιπωρήσει με την θερμοκρασία να φτάνει μέχρι και τους 22 βαθμούς, ενώ σχεδόν πάντα όταν έχουμε ζεστά Χριστούγεννα, ο καιρός μια εβδομάδα μετά και συγκεκριμένα την Πρωτοχρονιά είναι αρκετά διαφορετικός.

Σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό, μετά τις 30 Δεκεμβρίου, ο καιρός θα αλλάξει άρδην εικόνα και από εκεί που είχαμε ανοιξιάτικο καιρό θα έρθουν τα χιόνια και το πολύ κρύο ακόμα και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο.

Διαβάστε ακόμα: Κατάλευκο «καμπανάκι» Σάκη Αρναούτογλου: «Μη μας ξεγελούν τα Χριστούγεννα – Θα εισβάλλει ψύχος και χιόνι από…»

Δες κι εσύ τι ακριβώς αποκάλυψε ο Τάσος Αρνιακός στο το τέλος του παρακάτω βίντεο από τον ΑΝΤ1:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.