«Δε θέλω να το αναγνωρίσει! Επέμενε να κάνω έκτρωση» – Ξεσπά η πρώην σύντροφος του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ για το παιδί τους (video)

23 Δεκεμβρίου, 2023


Η πρώην σύντροφός του, βγήκε δημόσια και δήλωσε πως οι αναρτήσεις που έχει κάνει και αναφέρει πως περιμένει παιδί είναι ψευδείς, αφού ήδη έχει γεννήσει την κόρη τους εδώ και περίπου έναν χρόνο.Η Νάνσυ Χιουρέα, λοιπόν, μίλησε ζωντανά στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε ότι του είχε πει πως γέννησε, αφού προσπαθούσε να επικοινωνήσει μαζί του, όμως την είχε μπλοκάρει από παντού. Πλέον, η ίδια…

...f(typeof __ez_fad_position == 'function'){__ez_fad_position('div-gpt-ad-alldaynews_gr-box-3-0');}Η Νάνσυ Χιουρέα, λοιπόν, μίλησε ζωντανά στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε ότι του είχε πει πως γέννησε, αφού προσπαθούσε να επικοινωνήσει μαζί του, όμως την είχε μπλοκάρει από παντού. Πλέον, η ίδια δε θέλει να αναγνωρίσει...

Πρώτη φορά πατέρας έγινε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ωστόσο τα «παρατράγουδα» δεν έλειψαν από αυτό το χαρμόσυνο γεγονός.

Η πρώην σύντροφός του, βγήκε δημόσια και δήλωσε πως οι αναρτήσεις που έχει κάνει και αναφέρει πως περιμένει παιδί είναι ψευδείς, αφού ήδη έχει γεννήσει την κόρη τους εδώ και περίπου έναν χρόνο.

Η Νάνσυ Χιουρέα, λοιπόν, μίλησε ζωντανά στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε ότι του είχε πει πως γέννησε, αφού προσπαθούσε να επικοινωνήσει μαζί του, όμως την είχε μπλοκάρει από παντού. Πλέον, η ίδια δε θέλει να αναγνωρίσει το παιδί τους.

Οι δηλώσεις της Νάνσυς Χιουρέα για το παιδί της με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ

«Το ήξερε ότι είμαι έγκυος. Εγώ δεν ήθελα να το πω, αλλά όπως καταλαβαίνεται, ο Κωνσταντίνος είναι ο Κωνσταντίνος. Δεν του είπα ότι γεννήθηκε, δεν έχουμε επικοινωνία από τον Φεβρουάριο. Έχω προσπαθήσει να επικοινωνήσω μαζί του, αλλά με έχει μπλοκάρει από παντού. Επίσης, όταν ήμουν 6 μηνών είχα συναντήσει μια κοινή μας φίλη και μου λέει “είσαι έγκυος;” λέω “ναι”, μου λέει “κάτσε να πάρω τον Κωνσταντίνο”. Είπε “δε με ενδιαφέρει, έχω χωρίσει μαζί της, εγώ θέλω να κάνω τη ζωή μου. Αν θέλει να το κρατήσει δε με ενδιαφέρει”», ανέφερε αρχικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.