Χρόνια μετά το Fame Story μπαίνει στο Survivor – Η ανάρτηση κορυφαίου παίκτη που έχει αποσυρθεί από το τραγούδι

23 Δεκεμβρίου, 2023


Πρώτη φορά τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο αρχικό Fame Story, ωστόσο πλέον έχει αποσυρθεί από το τραγούδι, έχει αποκτήσει οικογένεια και ζει μια πολύ ήρεμη ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Παρόλα αυτά, στα social media είναι ιδιαίτερα ενεργός.Μέσα λοιπόν από το προφίλ του στο Facebook, αποκάλυψε πως δέχτηκε πρόταση από την εταιρία παραγωγής Ατζούν Μίντια με σκοπό να μπει στο Su…

...rvivor 2024 που θα κάνει πρεμιέρα από τις αρχές του 2024 (δείτε την ημερομηνία).Αυτός είναι ο πρώην παίκτης του Fame Story που δέχτηκε πρόταση για το Survivor Ο λόγος για τον Νίκο Μίχα! Στο προφίλ του έγραψε «Δέχτηκα μια πρόταση μετά το Αντικύθηρο να πάω στο Survivor. Να πάω;», ενώ στη συνέχεις έγραψε...

Πρώτη φορά τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο αρχικό Fame Story, ωστόσο πλέον έχει αποσυρθεί από το τραγούδι, έχει αποκτήσει οικογένεια και ζει μια πολύ ήρεμη ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Παρόλα αυτά, στα social media είναι ιδιαίτερα ενεργός.

Μέσα λοιπόν από το προφίλ του στο Facebook, αποκάλυψε πως δέχτηκε πρόταση από την εταιρία παραγωγής Ατζούν Μίντια με σκοπό να μπει στο Survivor 2024 που θα κάνει πρεμιέρα από τις αρχές του 2024 (δείτε την ημερομηνία).

Αυτός είναι ο πρώην παίκτης του Fame Story που δέχτηκε πρόταση για το Survivor

Ο λόγος για τον Νίκο Μίχα! Στο προφίλ του έγραψε «Δέχτηκα μια πρόταση μετά το Αντικύθηρο να πάω στο Survivor. Να πάω;», ενώ στη συνέχεις έγραψε σε σχόλιο «Λέω να το κάνω και να χάσω τα κιλά του οικογενειάρχη».

Λέτε τελικά όντως να πάει;

Νίκος Μίχας Survivor

Πως είναι και τι κάνει σήμερα ο Νίκος Μίχας;

Ο Νίκος Μίχας, που την Πέμπτη 6/7 παραχώρησε συνέντευξη στο Mega Καλημέρα, και προχώρησε σε δηλώσεις για τη νέα του ασχολία. Ο ίδιος πλέον είναι γιατρός!

«Το Fame Story ήταν μία δυνατή εμπειρία, χαίρομαι που το έζησα. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που μετανιώνουν, ειδικά για το Fame Story. Για την Καλομοίρα, τι να σου πω; Δεν την έχω δει να κάνει τον κριτή. Πρέπει να τη δω και μετά να σου πω αν της πηγαίνει. Έχει δουλέψει πάρα πολύ πάνω στη μουσική και έχει μια φοβερή εμπειρία», είχε πει.

Για την απόφασή του να αφήσει τη μουσική και να επιστρέψει στην ιατρική, ο Νίκος Μίχας απάντησε: «Από το 2010 και μετά η μουσική άλλαζε μορφές. Μπήκαν τα social media, το youtube… Όλο αυτό με σόκαρε κάπως. Μου αρέσει βέβαια να αλλάζω και να αποκτώ καινούργιες εμπειρίες».

«Στο νοσοκομείο που δουλεύω με αναγνωρίζουν πολλές φορές ακόμα και με τη μάσκα. Με την κόρη μου τραγουδάμε συνέχεια, είναι και η πρώτη (δείτε την εδώ)».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.