Θεοφανία Παπαθωμά: Σε πλειστηριασμό το σπίτι της στο Παλαιό Φάληρο – Τι συνέβη

21 Δεκεμβρίου, 2023


Η Θεοφανία Παπαθωμά πριν από λίγους μήνες χώρισε με τον Γρηγόρη Πετράκο και μετά την απόφασή τους να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, φαίνεται πως μετακόμισε από το σπίτι που στέγαζε την αγάπη τους (δείτε εδώ φωτογραφίες από το εσωτερικό του) και πλέον διαμένει στο Ντράφι, σε μια περιοχή που επλήγη από τις πυρκαγιές τον Ιούλιο του 2022.Παρόλα αυτά, την Πέμπτη 21/12, ήρθε στο φως μία είδηση για ένα άλλ…

...ο ακίνητο που έχει στη διάθεσή της, ένα διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο. Σύμφωνα με πληροφορίες του eauction.gr αυτό τέθηκε σε πλειστηριασμό. Ο εν λόγω πλειστηριασμός έχει προγραμματιστεί για τις 26 Ιουνίου του 2024, αλλά αυτό, βέβαια, μπορεί να αποτραπεί εάν μέχρι τότε μεσολαβήσουν κινήσεις.Αυτό...

Η Θεοφανία Παπαθωμά πριν από λίγους μήνες χώρισε με τον Γρηγόρη Πετράκο και μετά την απόφασή τους να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, φαίνεται πως μετακόμισε από το σπίτι που στέγαζε την αγάπη τους (δείτε εδώ φωτογραφίες από το εσωτερικό του) και πλέον διαμένει στο Ντράφι, σε μια περιοχή που επλήγη από τις πυρκαγιές τον Ιούλιο του 2022.

Παρόλα αυτά, την Πέμπτη 21/12, ήρθε στο φως μία είδηση για ένα άλλο ακίνητο που έχει στη διάθεσή της, ένα διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο. Σύμφωνα με πληροφορίες του eauction.gr αυτό τέθηκε σε πλειστηριασμό. Ο εν λόγω πλειστηριασμός έχει προγραμματιστεί για τις 26 Ιουνίου του 2024, αλλά αυτό, βέβαια, μπορεί να αποτραπεί εάν μέχρι τότε μεσολαβήσουν κινήσεις.

Αυτό είναι το διαμέρισμα της Θεοφανίας Παπαθωμά που μπαίνει σε πλειστηριασμό

Σύμφωνα με την έκθεση εκτίμησης, πρόκειται για οριζόντια ιδιοκτησία, οροφομεζονέτα 7ου & 8ου
ορόφου με τα στοιχεία (Ζ-1), 121,82 τ.μ., εντός κτιρίου ανέγερσης που εκτιμάται περί το 1978. Η αξία του ανέρχεται στις 348.000,00 χιλιάδες ευρώ και αφού ανά τετραγωνικό η τιμή πώλησης φτάνει στις 2.860,00 χιλιάδες ευρώ.

Στην έκθεση, συγκεκριμένα, αναφέρεται: «Σύμφωνα με τα προσκομισθέντα στοιχεία, το υπό εκτίμηση ακίνητο αποτελεί οριζόντια ιδιοκτησία – οροφομεζονέτα του 7 ου & 8ου ορόφου με τα στοιχεία (Ζ-1), εντός κτιρίου ανέγερσης που εκτιμάται περί το 1978, χωρίς ωστόσο να έχει προσκομισθεί οικ. άδεια. Το διαμέρισμα εκτείνεται σε δύο επίπεδα, ήτοι στον 7ο όροφο υπάρχει ο ενιαίος χώρος, η κουζίνα, ένα λουτρό και ένα υπνοδωμάτιο και η κλίμακα επικοινωνίας με το τμήμα του δώματος (8ος όροφος), το οποίο αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια και ένα λουτρό, καθώς επίσης και από μεγάλη βεράντα. Τέλος, το υπό εκτίμηση, έχει ποσοστό συνιδιοκτησίας επί του οικοπέδου 190/1000».

Διαμέρισμα Θοεφανίας Παπαθωμά Παλαιό Φάληρο πλειστηριασμός
Πηγή: eauction.gr

Οι πρώτες δηλώσεις της μετά το χωρισμό από τον Γρηγόρη Πετράκο

Η Θεοφανία Παπαθωμά παρουσίασε το καινούργιο της βιβλίο στο κέντρο της Αθήνας, με την κάμερες που την συνάντησαν να της παίρνουν δηλώσεις. Αυτή μάλιστα ήταν η πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά το χωρισμό της από τον Γρηγόρη Πετράκο (δείτε φωτογραφίες από την βραδιά).

Όπως έχει γραφτεί, οι λόγοι του χωρισμού τους ήταν κυρίως ιδεολογικοί αλλά και αξεπέραστα προβλήματα. Παρά το χωρισμό τους ωστόσο, κύριο μέλημα και προτεραιότητα τους είναι οι δυο κόρες τους, Αγάπη και Αθηνά (δείτε πόσο έχουν μεγαλώσει).

Στις δηλώσεις λοιπόν που έκανε η Θεοφανία Παπαθωμά στις κάμερες των εκπομπών, δεν έκανε καμία αναφορά στο χωρισμό της και στον πρώην σύζυγό της.

«Η ιδέα για το βιβλίο προέκυψε λόγω των Χριστουγέννων. Είναι στην ουσία η πάλη ανάμεσα στο καλό και στο κακό, στο φως και στο σκοτάδι, κάτι που το ζούμε καθημερινά. Είναι καθημερινός αγώνας. Εγώ αντιμετωπίζω αυτή την κατάσταση με δυσκολία», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός για το βιβλίο της λίγο μετά την παρουσίαση του.

«Το γράμμα στον Άγιο Βασίλη το γράφουν οι κόρες μου παραμονές Πρωτοχρονιάς. Η Αθηνά φέτος ζήτησε ένα Πομ πομ. Είναι ένα σκυλάκι μικρό. Τα Χριστούγεννα είναι ήμερες αγάπης και πρέπει να αποκαθιστούμε τις σχέσεις με όλους τους ανθρώπους, και κυρίως με αυτούς που δεν έχουμε καλές σχέσεις. Είναι γιορτές αγάπης», ανέφερε με αφορμή για τα Χριστούγεννα που είναι προ των πυλών.

«Αποφεύγω να τσακώνομαι. Θα ήθελα να διαγράψω όλες τις κακές στιγμές, την ένταση και τη δυσκολία που περνάμε όλοι μας», ανέφερε σε άλλο σημείο για το τέλος του 2023 και την έναρξη μιας νέας χρονιάς.

Να σημειώσουμε ωστόσο πως παρά το χωρισμό τους, Θεοφανία Παπαθωμά και Γρηγόρης Πετράκος φαίνεται πως διατηρούν πολύ καλές σχέσεις. Μάλιστα, ο τραγουδιστής είχε σχολιάσει κάτω από μια ανάρτηση της πρώην συζύγου του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.