Κρυφή κάμερα έβαλε ένας άνδρας για να δει αν οι γυναίκες κοιτάνε τον καβάλο.Το αποτέλεσμα; Κλάμα;


Το έπος! Ένας άνδρας έβαλε μια κρυφή κάμερα για να δει αν όντως οι γυναίκες κοιτάνε τον καβάλο. Θέλετε να μάθετε;Το Athensmagazine.gr βρήκε για εσάς ένα βίντεο που αποδεικνύει αν όντως οι γυναίκες κοι…


Το έπος! Ένας άνδρας έβαλε μια κρυφή κάμερα για να δει αν όντως οι γυναίκες κοιτάνε τον καβάλο. Θέλετε να μάθετε;

Το Athensmagazine.gr βρήκε για εσάς ένα βίντεο που αποδεικνύει αν όντως οι γυναίκες κοιτούν μόνο εκεί.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Το έχετε δει αυτό το βίντεο; Σας έχουμε κι άλλο θέμα με κρυφή κάμερα. Ένας άνδρας έβαλε κρυφή κάμερα για να δει αν η γυναίκα του τον απατά.

Όλοι πίστευαν ότι αυτός ο παππούς τα έχει χαμένα! Όταν έβαλαν κάμερα για να τον παρακολουθήσουν…πάγωσαν!

Κανένας δεν πίστευε τα λόγια του παππού και έλεγαν ότι τα έχει χαμένα. Ο παππούς υποστήριζε ότι η νοσοκόμα που τον φρόντιζε, τους έκλεβε. Αυτό που ανακάλυψαν στην συνέχεια με μια κρυφή κάμερα τους σόκαρε όλους!

Στα γεράματα είναι δύσκολο να φροντίζει κάποιος καλά τον εαυτό του, ειδικά αν πάσχει απο κινητικά προβλήματα ή αμνησία. Για το λόγο αυτό, προσλαμβάνουμε ειδικές νοσοκόμες για τους ηλικιωμένους, και πολλές φορές την “πατάμε”. Με μια κάμερα μπορείς να ανακαλύψεις την αλήθεια, και σοκαριστικά πράγματα για τους συγγενείς σου, όπως έκανε και αυτός ο πατέρας!

Ο 84χρονος Πίτερ Κάρπεντερ από το Lincolnshire της Αγγλίας, είναι ένας άνθρωπος που έκανε το καθήκον του στον Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά αυτές τις μέρες αισθάνεται τις συνέπειες αυτής της πολυτάραχης ζωής. Ευτυχώς γι ‘αυτόν είναι ικανός να παραμείνει στο σπίτι του για τώρα, αντί να ζει σε ένα γηροκομείο, με μια νοσοκόμα που έρχεται τακτικά για να τον βοηθήσει γιατί δεν μπορεί πλέον να φροντίσει τον εαυτό του. Καθαρίζει, βάζει πλυντήριο και γενικότερα του κρατάει συντροφιά.

Τελικά ο κ. Κάρπεντερ άρχισε να παρατηρεί ότι τα χαρτονομίσματά του λιγόστευαν και σκέφτηκε ότι αρχίζει σιγά-σιγά και χάνει τα λογικά του. Η πρώτη του σκέψη ήταν να μην κατηγορήσει κανέναν, παρά μόνο τον εαυτό του. Η οικογένειά του όμως δεν ήταν τόσο πεπεισμένη. Αποφάσισαν να εγκαταστήσουν μια κάμερα ασφαλείας για να δουν τι ακριβώς συνέβαινε και να τι ανακάλυψαν.

Ο κ. Κάρπεντερ σοκαρίστηκε όταν έμαθε την αλήθεια, ότι η γυναίκα που τον φρόντιζε, τον έκλεβε κιόλας. Δεν ήταν αναστατωμένος για τα χρήματα, απλά για την κοροϊδία που δέχτηκε. Μετά από αυτό, έχασε την εμπιστοσύνη του.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...