Γιαγιά μπερδεύτηκε και αντί για αφρό έβαλε στα μαλλιά της…πολυουρεθάνη! Θα λιώσετε από τα γέλια!


Αυτή η γιαγιά μάλλον μπερδεύτηκε και αντί για αφρό, έβαλε στα μαλλιά της πολυουρεθάνη. Όταν την δείτε, θα κλάψετε από τα γέλια!
Οι γιαγιάδες μπορούν να μας τρελάνουν με το θάρρος τους, όπως αυτή που …


Αυτή η γιαγιά μάλλον μπερδεύτηκε και αντί για αφρό, έβαλε στα μαλλιά της πολυουρεθάνη. Όταν την δείτε, θα κλάψετε από τα γέλια!

Οι γιαγιάδες μπορούν να μας τρελάνουν με το θάρρος τους, όπως αυτή που σηκώθηκε να χορέψει με την μαγκούρα της, αλλά και με την αφέλεια τους, όπως αυτή στην εικόνα παρακάτω.

Ο αφρός διογκούμενης πολυουρεθάνης μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες περιπτώσεις, όπως θερμομόνωση, ηχομόνωση και στεγανοποίηση. Το χαρακτηριστικό της είναι ότι στεγνώνει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Αυτό που δεν έχει προβλεφθεί από τις εταιρίες παραγωγής του συγκεκριμένου προϊόντος, είναι το αν θα μπορούσαν κάποτε οι γυναίκες να το χρησιμοποιήσουν για να δώσουν όγκο και σταθερότητα στα μαλλιά τους, σε λίγες μόνο ώρες..

Μια που απαθανατίστηκε στα εξωτερικά ιατρεία, σε νοσοκομείο της ανατολικής Ευρώπης, φαίνεται πως έπραξε ακριβώς αυτό. Μπέρδεψε τον αφρό πολυουρεθάνης με αυτόν που χρησιμοποιείται στα μαλλιά και το αποτέλεσμα είναι το παρακάτω!

Γιαγιά μπερδεύτηκε και αντί για αφρό έβαλε στα μαλλιά της...πολυουρεθάνη! Θα λιώσετε από τα γέλια!

Μια ηλικιωμένη κάθεται σε έναν σταθμό για να ακούει την ηχογραφημένη φωνή του νεκρού άντρα της! Αυτό που συνέβη θα σας ανατριχιάσει….

Μια ηλικιωμένη γυναίκα κάθεται στον σταθμό του μετρό στο Λονδίνο, στην στάση Embankment, απλά για να ακούει την ηχογραφημένη φωνή του άνδρα της, που έχει πεθάνει. Η φωνή του ακούγεται να λέει “Προσοχή στο κενό μεταξύ συρμού και αποβάθρας”, και παίζει εδώ και 70 χρόνια…. αλλά κάτι τραγικό συνέβη στην γιαγιά.

Διαβάστε πρώτοι την συγκινητική ιστορία στο Athensmagazine.gr. Η Μάργκαρετ Μακόλουμ ξαφνιάστηκε όταν το 2012, αποφάσισαν να αλλάξουν την φωνή του συζύγου της και να βάλουν στην θέση της μια ψηφιοποιημένη ανακοίνωση. Άλλη μια ιστορία γιαγιάς που συγκινεί, και μας ανατριχιάζει…

Ζήτησε λοιπό να επαναφέρουν τη φωνή του- κάτι που έκαναν το 2013 και της έστειλαν μια εγγραφή CD – και εξακολουθεί να παίζεται στην πλατφόρμα Northern Line σήμερα.

Η ιστορία έρχεται στο φως και πάλι την περασμένη εβδομάδα μετά από ένα Tweet σχετικά με αυτό στις 11 Δεκεμβρίου, που έγινε viral, με 23.000 retweets και 44.000 αρέσει μέχρι σήμερα.

Μια ηλικιωμένη κάθεται σε έναν σταθμό για να ακούει την ηχογραφημένη φωνή του νεκρού άντρα της! Αυτό που συνέβη θα σας ανατριχιάσει....

Μιλώντας τον Μάρτιο του 2013, η ηλικιωμένη, που ζει στο Βόρειο Λονδίνο, δήλωσε: «Ποτέ δεν ήταν πολύ μακριά στο μυαλό μου και στην καρδιά μου. Και γνωρίζοντας ότι θα μπορούσα να πάω και να ακούσω τη φωνή του ήταν απλά υπέροχο. Ήταν μια μεγάλη άνεση, απλά καθόμουν στο σταθμό του μετρό.

«Δεν με ένοιαζε να χάσω μερικά τρένα μόνο για να το ακούσω. Παρόλο που ήταν ανακοίνωση, ήταν η φυσική ομιλία του – σαφής, ακριβής.

«Η ανακοίνωσή του δεν έλεγε« παρακαλώ »- ήταν απολύτως μινιμαλιστική. Αυτό έκανα μέχρι το Νοέμβριο του 2012, μέχρι μια μέρα, άκουσα μια διαφορετική φωνή »

Η ανακοίνωση προβλήθηκε για πρώτη φορά στα τέλη της δεκαετίας του 1950, αλλά λίγοι γνώριζαν ποιος ήταν ο κ. Λόρενς και πώς μοιάζει.

Γνωρίστηκαν όταν πετούσε έξω από το Λονδίνο στο Heathrow σε μια ξεναγήσεις με ξεναγό τον Λόρενς, και είπε ότι άκουσε την «πιο υπέροχη φωνή» του.

Μια ηλικιωμένη κάθεται σε έναν σταθμό για να ακούει την ηχογραφημένη φωνή του νεκρού άντρα της! Αυτό που συνέβη θα σας ανατριχιάσει....

Αργότερα έγιναν ζευγάρι και παντρεύτηκαν το 2003 μετά από περισσότερα από 11 χρόνια μαζί, αλλά ο κ. Laurence έχασε τη μάχη του ενάντια στα μακροχρόνια καρδιαγγειακά προβλήματα το 2007.

Μιλώντας για τα τελευταία του χρόνια, είπε το 2013, σε ηλικία 65 ετών: «Πάντα ήξερα ότι ακόμα και όταν έφυγε, θα μπορούσα να πάω να τον ακούσω όποτε ήθελα».

Η TfL επιβεβαίωσε ότι η ηχογράφηση του κ. Λόρενς εξακολουθεί να παίζεται στο Embankment, αν και το προσωπικό του σταθμού δήλωσε ότι δεν είχε δει την Μακκόλουμ για δύο χρόνια.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...