Δεν τον άντεξε ούτε μία ώρα: Έξαλλη νύφη ζήτησε διαζύγιο μετά από αυτό που έκανε ο γαμπρός – «Ο μόνος αυστηρός κανόνας που είχα ήταν ότι δεν θα μου…»

18 Δεκεμβρίου, 2023


Αυτή που θα έπρεπε να είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της κατέληξε σε καταστροφή για μια νύφη που άλλαξε γνώμη μια μέρα μετά το γάμο της με αυτό που της έκανε ο γαμπρός. Παράλληά, ένας γαμπρός διέκοψε τον γάμο και παραδέχτηκε την αγάπη του για μία άλλη γυναίκα με την αντίδραση της νύφης να σας σοκάρει.Γράφοντας στη στήλη συμβουλών “Dear Prudence” του Slate, η νεόνυμφη εξήγησε ότι ο σύζυγός τ…

...te, η νεόνυμφη εξήγησε ότι ο σύζυγός της της έκανε μια φάρσα κατά τη διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης – μια φάρσα που την εξόργισε σε σημείο που ζήτησε διαζύγιο την επομένη του γάμου τους.Ο γαμπρός την έσπρωξε επάνω στη γαμήλια τούρτα τους, παρόλο που του ζήτησε να μην το κάνει....

Αυτή που θα έπρεπε να είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της κατέληξε σε καταστροφή για μια νύφη που άλλαξε γνώμη μια μέρα μετά το γάμο της με αυτό που της έκανε ο γαμπρός. Παράλληά, ένας γαμπρός διέκοψε τον γάμο και παραδέχτηκε την αγάπη του για μία άλλη γυναίκα με την αντίδραση της νύφης να σας σοκάρει.

Τον χώρισε αμέσως μετά τον γάμο τους

Γράφοντας στη στήλη συμβουλών “Dear Prudence” του Slate, η νεόνυμφη εξήγησε ότι ο σύζυγός της της έκανε μια φάρσα κατά τη διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης – μια φάρσα που την εξόργισε σε σημείο που ζήτησε διαζύγιο την επομένη του γάμου τους.

Ο γαμπρός την έσπρωξε επάνω στη γαμήλια τούρτα τους, παρόλο που του ζήτησε να μην το κάνει. Η γυναίκα εξήγησε ότι κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του γάμου, εκείνη και ο σύζυγός της είχαν μοιράσει τα καθήκοντα μεταξύ τους.

“Ο μόνος αυστηρός κανόνας που είχα ήταν ότι δεν θα μου έτριβε τούρτα στα μούτρα στη δεξίωση”, έγραψε.

Ωστόσο, ο σύζυγός της δεν την άκουσε και της έχωσε το πρόσωπο στην τούρτα στη γαμήλια δεξίωση. Ανέφερε ακόμη ότι δεν ήταν μια ιδιότροπη απόφαση καθώς είχε cupcakes για εφεδρεία όταν η τούρτα τους καταστράφηκε.

«Έφυγα. Την επόμενη μέρα του είπα ότι τελειώσαμε. Και μένω σε αυτό»

Nύφη ζήτησε διαζύγιο μετά από αυτό που έκανε ο γαμπρός

Ωστόσο, τα αγαπημένα της πρόσωπα της είπαν ότι μπορεί να αντιδρά υπερβολικά.

Η γυναίκα έγραψε επίσης ότι οι αγαπημένοι της συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια των διακοπών για να της δώσουν κάποιες συμβουλές. Της είπαν ότι συμπεριφέρεται έτσι λόγω των προβλημάτων της και της ζήτησαν να σκεφτεί για άλλη μια φορά το διαζύγιό της.

“ΟΛΟΙ μαζεύτηκαν για να μου πουν ότι πρέπει να του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία”, έγραψε. “Ότι, αντιδρώ υπερβολικά εξαιτίας των προβλημάτων μου (είμαι ΠΟΛΥ κλειστοφοβική μετά από ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα πριν από χρόνια και πανικοβλήθηκα απόλυτα όταν με έσπρωξαν μέσα σε ένα κέικ και με κράτησαν εκεί)”.

Τα αγαπημένα της πρόσωπα ανέφεραν ακόμη ότι αφού το ζευγάρι αγαπιόταν, δεν θα έπρεπε να εγκαταλείψει το γάμο τους με το πρώτο πρόβλημα που είχαν.

Ακόμα και αφού άκουσε τι είχαν να της πουν οι αγαπημένοι της, δεν ήθελε να αλλάξει γνώμη. Ωστόσο, η αποφασιστική τους στάση και η συμπεριφορά τους έκαναν τη γυναίκα να αμφισβητήσει την απόφασή της.

Η Prudence είπε στη γυναίκα ότι οι άλλοι άνθρωποι μπορεί να μην ξέρουν τι αισθάνεται, καθώς δεν είναι αυτοί που το έχουν περάσει. Έγραψε: “Όλοι είναι σίγουροι ότι κάνεις λάθος, αλλά δεν είναι αυτοί που πρέπει να ξυπνούν κάθε μέρα με έναν άντρα του οποίου η συμπεριφορά τους ξενερώνει μαζικά”.

Η Prudence ανέφερε ακόμη ότι η συμπεριφορά του συζύγου της μπορεί να θεωρηθεί ως κόκκινη σημαία.

“Νομίζω ότι αυτό που έκανε ήταν ένα κόκκινο πανί για το ότι δεν σεβόταν εσένα και τις επιθυμίες σου -για να μην μιλήσουμε για τη σωματική επιθετικότητα- αλλά ακόμη και αν δεν ήταν, το γεγονός ότι πραγματικά δεν σου άρεσε είναι αρκετό”, έγραψε η Prudence. Η Prudence ανέφερε επίσης ότι τα αγαπημένα πρόσωπα της γυναίκας δεν φαίνεται να εκτιμούν την ευτυχία της και ότι θα πρέπει να προχωρήσει στο διαζύγιο.

Όπως έχει εξηγήσει η προπονήτρια γνωριμιών και σχέσεων Carla Romo, «Η αρχή της σχέσης δίνει διακριτικά τον τόνο για τη μελλοντική σας σχέση με αυτό το άτομο. Αν κάποιος δεν σας σέβεται από τόσο νωρίς, τότε μπορεί να γίνει χειρότερα. Αυτό το άτομο μπορεί να δοκιμάζει τα νερά ως προς το πόσο μακριά μπορεί να ωθήσει αυτή τη συμπεριφορά στη σχέση σας».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.