Τον περνάει 2 χρόνια: Ποια είναι η σύζυγος του Νίκου Κουρή, Έλενα Τοπαλίδου – Η μάχη με την νευρική ανορεξία και η καταγωγή της

18 Δεκεμβρίου, 2023


Μετά από 18 ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας, ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου, αντάλλαξαν, σε ένα παραμυθένιο σκηνικό, το απόγευμα της Τρίτης 12/12, όρκους αιώνιας αγάπης μεταξύ συγγενών και φίλων (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από την εκκλησία).Το ζευγάρι είναι πολύ αγαπημένο ενώ η αγάπη και ο έρωτάς τους παραμένουν αναλλοίωτα στο χρόνο. Ο ένας αποτελεί πάντα το στήριγμα του άλλου και μά…

...λιστα μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο, στον οποίο έχουν τεράστια αδυναμία.Πράγματα που γνωρίζουμε για την ζωή της Έλενας ΤοπαλίδουΗ Έλενα Τοπαλίδου είναι, επίσης ηθοποιός σαν τον Νίκο Κουρή, ενώ από μικρή ηλικία ο χορός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της. Για την ακρίβεια...

Μετά από 18 ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας, ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου, αντάλλαξαν, σε ένα παραμυθένιο σκηνικό, το απόγευμα της Τρίτης 12/12, όρκους αιώνιας αγάπης μεταξύ συγγενών και φίλων (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από την εκκλησία).

Το ζευγάρι είναι πολύ αγαπημένο ενώ η αγάπη και ο έρωτάς τους παραμένουν αναλλοίωτα στο χρόνο. Ο ένας αποτελεί πάντα το στήριγμα του άλλου και μάλιστα μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο, στον οποίο έχουν τεράστια αδυναμία.

Πράγματα που γνωρίζουμε για την ζωή της Έλενας Τοπαλίδου

Η Έλενα Τοπαλίδου είναι, επίσης ηθοποιός σαν τον Νίκο Κουρή, ενώ από μικρή ηλικία ο χορός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της. Για την ακρίβεια έκανε μαθήματα μπαλέτου και αργότερα αποφάσισε να κάνει σπουδές στην Κρατική Σχολή Ορχηστρικής Τέχνης, από την οποία και αποφοίτησε το 1993.

Τον περνάει 2 χρόνια: Ποια είναι η σύζυγο του Νίκου Κουρή, Έλενα Τοπαλίδου - Η μάχη με την νευρική ανορεξία και η καταγωγή της
01-10-2016 Ιντεάλ-Τελετή Λήξης 22ου Φεστιβάλ ‘Νύχτες Πρεμιέρας

Κατάγεται από την Ελλάδα και συγκεκριμένα την Αθήνα, ενώ έχει γεννηθεί στις 22 Ιουνίου του 1971 και είναι 51 ετών, σε αντίθεση με τον πλέον σύζυγό της ο οποίος έχει γεννηθεί στις 13 Οκτωβρίου του 1973 και είναι 50 ετών.

Η μάχη με την νευρική ανορεξία

Η ίδια κατά την διάρκεια της εφηβείας της είχε έρθει αντιμέτωπη με την μάχη της νευρικής ανορεξίας. Ωστόσο με πολλή θέληση και προσπάθεια κατάφερε να το αφήσει πίσω της και να ζει μία υγιή ζωή με την οικογένειά της.

Μάλιστα, σε συνέντευξή της είχε δηλώσει χαρακτηριστικά «Συμφιλιώθηκα με το σώμα μου πολύ αργά στη ζωή μου, όμως πλέον ναι, μπορώ να μιλήσω για μία πολύ ισχυρή συμφιλίωση. Δηλαδή έχω δώσει τα χέρια με τον εαυτό μου»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.