Ζουν το απόλυτο, τους ζηλεύουν όλοι: Η Βανδή έκανε αφιέρωση στον Μπισμπίκη & η απάντησή του «έλιωσε» τις γυναίκες

18 Δεκεμβρίου, 2023


Και πάλι, ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκε στο πλευρό της αγαπημένης του, Δέσποινας Βανδή, στη σκηνή ενός δημοφιλούς νυχτερινού μαγαζιού στην Αθήνα. Η Δέσποινα Βανδή εδώ και καιρό πραγματοποιεί εμφανίσεις στο συγκεκριμένο μαγαζί, με τον Βασίλη Μπισμπίκη να είναι συχνός θαμώνας.Το Σάββατο, κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της, η τραγουδίστρια αφιέρωσε ένα τραγούδι στον αγαπημένο της. Σε ένα βίντεο που κ…

... αγαπημένο της. Σε ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο TikTok, η Δέσποινα Βανδή ερμηνεύει το “Μη Φύγεις”, ενώ ο Βασίλης Μπισμπίκης την κοιτά και απαντάει με χιουμοριστική διάθεση: “Που να πάω;”Η σχέση του Βασίλη Μπισμπίκη και της Δέσποινας Βανδή φαίνεται να έχει ανθοφορία, με τους...

Και πάλι, ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκε στο πλευρό της αγαπημένης του, Δέσποινας Βανδή, στη σκηνή ενός δημοφιλούς νυχτερινού μαγαζιού στην Αθήνα. Η Δέσποινα Βανδή εδώ και καιρό πραγματοποιεί εμφανίσεις στο συγκεκριμένο μαγαζί, με τον Βασίλη Μπισμπίκη να είναι συχνός θαμώνας.

Βασίλης Μπισμπίκης: “Που να πάω;”

Το Σάββατο, κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της, η τραγουδίστρια αφιέρωσε ένα τραγούδι στον αγαπημένο της. Σε ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο TikTok, η Δέσποινα Βανδή ερμηνεύει το “Μη Φύγεις”, ενώ ο Βασίλης Μπισμπίκης την κοιτά και απαντάει με χιουμοριστική διάθεση: “Που να πάω;”

Η σχέση του Βασίλη Μπισμπίκη και της Δέσποινας Βανδή φαίνεται να έχει ανθοφορία, με τους δύο καλλιτέχνες να ζουν τον έρωτά τους δημοσίως και να απολαμβάνουν κάθε στιγμή μαζί.

Ακολουθεί βίντεο:

@olga_mouka @Despina Vandi Official ♬ πρωτότυπος ήχος – olgamouka

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.