«Γυρίζει» το παιχνίδι ο Γιάννης Καλλιάνος: «Δεν σταματούν τα φαινόμενα εδώ – Μεγάλη προσοχή γιατί…» (video)

17 Δεκεμβρίου, 2023


Βροχερός θα είναι ο καιρός στις ανατολικές περιοχές της χώρας την Κυριακή (17/12), σύμφωνα με την πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου.Με την ευκαιρία, δείτε την πρόγνωση του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό.Τοπικές βροχές αναμένονται στη Θεσσαλία, την κεντροανατολική Στερεά Ελλάδα, την Εύβοια και τις Σποράδες. Στην ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις και ενδεχομένως τοπικές βροχές.Βροχές κατά διαστήμα…

τα θα σημειωθούν στις Κυκλάδες, τη βόρεια Κρήτη και σε τμήματα των Δωδεκανήσων.Μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια αναμένονται στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά Ελλάδα, τη δυτική Πελοπόννησο, τα Επτάνησα και τη Μακεδονία και τη Θράκη.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

Βροχερός θα είναι ο καιρός στις ανατολικές περιοχές της χώρας την Κυριακή (17/12), σύμφωνα με την πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου.

Με την ευκαιρία, δείτε την πρόγνωση του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό.

Τοπικές βροχές αναμένονται στη Θεσσαλία, την κεντροανατολική Στερεά Ελλάδα, την Εύβοια και τις Σποράδες. Στην ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις και ενδεχομένως τοπικές βροχές.

Βροχές κατά διαστήματα θα σημειωθούν στις Κυκλάδες, τη βόρεια Κρήτη και σε τμήματα των Δωδεκανήσων.

Μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια αναμένονται στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά Ελλάδα, τη δυτική Πελοπόννησο, τα Επτάνησα και τη Μακεδονία και τη Θράκη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.