Τα ”έσπασε” στον Αντώνη Ρέμο και έκανε τεράστια ζημία – Ο Light πέταξε 1 εκατομμύριο ευρώ σε λουλούδια

16 Δεκεμβρίου, 2023


Λίγο μετά το τέλος του ημιτελικού του Fame Story και κατά την έξοδο του Light από το στούντιο τα ξημερώματα του Σαββάτου 16/12 η κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι συνάντησε τον τράπερ αποσπώντας του δηλώσεις.Ανάμεσα σε όσα είπε, μίλησε και για την έξοδό του στο νυχτερινό κέντρο, που εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος, με τον οποίο τον βλέπουμε να είναι μαζί στην κριτική επιτροπή της ακαδημίας του Fam…

...e Story.Ο Light αν και τράπερ πηγαίνει στα μπουζούκια και έτσι ανέφερε, πως το βράδυ που διασκέδασε στον Ρέμο με το κορίτσι του πέταξε λουλούδια αξίας ενός εκατομμυρίου ευρώ. Δεν ξέρουμε αν το ποσό αυτό ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, απλώς μεταφέρουμε την ακριβή δήλωσή του...

Λίγο μετά το τέλος του ημιτελικού του Fame Story και κατά την έξοδο του Light από το στούντιο τα ξημερώματα του Σαββάτου 16/12 η κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι συνάντησε τον τράπερ αποσπώντας του δηλώσεις.

Ανάμεσα σε όσα είπε, μίλησε και για την έξοδό του στο νυχτερινό κέντρο, που εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος, με τον οποίο τον βλέπουμε να είναι μαζί στην κριτική επιτροπή της ακαδημίας του Fame Story.

Ο Light αν και τράπερ πηγαίνει στα μπουζούκια και έτσι ανέφερε, πως το βράδυ που διασκέδασε στον Ρέμο με το κορίτσι του πέταξε λουλούδια αξίας ενός εκατομμυρίου ευρώ. Δεν ξέρουμε αν το ποσό αυτό ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, απλώς μεταφέρουμε την ακριβή δήλωσή του Light (δείτε εδώ το βίντεο από τα μπουζούκια).

Το υπέρογκο ποσό που έδωσε ο Light στα μπουζούκια

«Τα ήξερα όλα τα τραγούδια του Αντώνη Ρέμου και πέταξα ένα εκατομμύριο ευρώ σε λουλούδια. Γειά σας!», είπε ο Light.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.