Το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν για τον θάνατο του Matthew Perry

16 Δεκεμβρίου, 2023


Ο Matthew Perry έφυγε από τη ζωή πριν από λίγους μήνες με την αιτία θανάτου να μην έχει γίνει γνωστή. Να τονίσουμε εδώ, πως ο αγαπητός ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στην μπανιέρα του σπιτιού από την οικιακή του βοηθό.Το Σάββατο 16/12 η η ιατροδικαστική υπηρεσία του Λος Αντζελες ανακοίνωσε, πως ο Matthew Perry έφυγε από τη ζωή λόγω της λήψης κεταμίνης και πνιγμό. Η κεταμινή, που έπαιρνε ο ηθοποιός οφειλό…

...ταν στο άγχος και στην κατάθλιψη, που βίωνε.Δείτε επίσης: Ποιος θα είναι ο κληρονόμος της αμύθητης περιουσίας του Matthew PerryΗ επίσημη αιτία θανάτου για τον Matthew Perry«Το Τμήμα Ιατροδικαστών της κομητείας του Λος Άντζελες (DME) προσδιόρισε ως αιτία θανάτου του 54χρονου ηθοποιού Μάθιου...

Ο Matthew Perry έφυγε από τη ζωή πριν από λίγους μήνες με την αιτία θανάτου να μην έχει γίνει γνωστή. Να τονίσουμε εδώ, πως ο αγαπητός ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στην μπανιέρα του σπιτιού από την οικιακή του βοηθό.

Το Σάββατο 16/12 η η ιατροδικαστική υπηρεσία του Λος Αντζελες ανακοίνωσε, πως ο Matthew Perry έφυγε από τη ζωή λόγω της λήψης κεταμίνης και πνιγμό. Η κεταμινή, που έπαιρνε ο ηθοποιός οφειλόταν στο άγχος και στην κατάθλιψη, που βίωνε.

Δείτε επίσης: Ποιος θα είναι ο κληρονόμος της αμύθητης περιουσίας του Matthew Perry

Η επίσημη αιτία θανάτου για τον Matthew Perry

«Το Τμήμα Ιατροδικαστών της κομητείας του Λος Άντζελες (DME) προσδιόρισε ως αιτία θανάτου του 54χρονου ηθοποιού Μάθιου Λάνγκφορντ Πέρι τις οξείες επιδράσεις της κεταμίνης.

Η έκθεση του ιατροδικαστή προσθέτει ότι ο Πέρι λάμβανε κεταμίνη για τη θεραπεία του άγχους και της κατάθλιψης. Επειδή η τελευταία λήψη για τη θεραπεία είχε γίνει 1,5 εβδομάδα πριν από τον θάνατό του και επειδή η ουσία ανιχνεύεται μόνο για λίγες ώρες μετά τη λήψη της, η έκθεση καταλήγει ότι η κεταμίνη στο σώμα του δεν προερχεται από τη θεραπεία.

Στους παράγοντες που συνέβαλαν στον θάνατο του Μάθιου Πέρι περιλαμβάνονται ο πνιγμός, η στεφανιαία νόσος και οι επιδράσεις της βουπρενορφίνης (που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της διαταραχής χρήσης οπιοειδών). Ο τρόπος θανάτου είναι ατύχημα», είπε ο εκπρόσωπος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας του Λος Αντζελες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.