Αγνώριστη η Μιρέλα Μανιάνι: Πώς είναι σήμερα η Ολυμπιονίκης [video]

16 Δεκεμβρίου, 2023


Πώς είναι σήμερα η Μιρέλα Μανιάνι;Στους Ολυμπιακούς αγώνες του Σίδνεϊ (2000) και της Αθήνας (2004), η Μιρέλα Μανιάνι είχε προσφέρει μοναδική υπερηφάνεια στην χώρα μας κατακτώντας το αργυρό και το χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα. Η όμορφη ακοντίστρια αποτελούσε μία από τις κορυφαίες του αθλήματος στις αρχές της δεκαετίας του 2000 με πολλές διακρίσεις για την Ελλάδα.Πλέον, όπως έχει γίνει γνωστό, η Μιρέ…

...λα Μανιάνι έχει σταματήσει τον αθλητισμό, ενώ παράλληλα μεγαλώνει την κόρη που απέκτησε με τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα Γιάννη Γιαννούλη. Σε ότι αφορά τα επαγγελματικά της, διατηρεί πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ που άνοιξε το 2012 στο Μαρούσι.Διαβάστε τη συνέχεια στο GossipLife.gr. Οι προσφορές...

Πώς είναι σήμερα η Μιρέλα Μανιάνι;

Στους Ολυμπιακούς αγώνες του Σίδνεϊ (2000) και της Αθήνας (2004), η Μιρέλα Μανιάνι είχε προσφέρει μοναδική υπερηφάνεια στην χώρα μας κατακτώντας το αργυρό και το χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα.

Η όμορφη ακοντίστρια αποτελούσε μία από τις κορυφαίες του αθλήματος στις αρχές της δεκαετίας του 2000 με πολλές διακρίσεις για την Ελλάδα.

Πλέον, όπως έχει γίνει γνωστό, η Μιρέλα Μανιάνι έχει σταματήσει τον αθλητισμό, ενώ παράλληλα μεγαλώνει την κόρη που απέκτησε με τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα Γιάννη Γιαννούλη. Σε ότι αφορά τα επαγγελματικά της, διατηρεί πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ που άνοιξε το 2012 στο Μαρούσι.

Διαβάστε τη συνέχεια στο GossipLife.gr.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. Answear
  8. Cosmos Sport
  9. Celestino
  10. Allazorevma.gr
  11. Revma deal
  12. Revma Prosfora
  13. Aegean airlines

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.