Εύα Καϊλή: Η αποκάλυψη για το σπίτι των 650.000 ευρώ και το σύμφωνο συμβίωσης με τον Φραντσέσκο Τζιόρτζι

15 Δεκεμβρίου, 2023


Μήνες μετά την αποφυλάκιση της Εύας Καϊλή ξεκίνησαν να αναπαράγονται φήμες σχετικά με την προσωπική της ζωή και τις αλλαγές στις οποίες προέβη. Πιο συγκεκριμένα, κυκλοφόρησε δημοσίευμα το οποίο αναφέρει ότι αγόρασε σπίτι αξίας 650.000 ευρώ, ενώ ακούγεται πως τα έχει βρει ξανά με τον σύζυγό της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι, μετά την ονοματοδοσία της κόρης τους (δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες).Για τον λόγο…

... αυτό, λοιπόν, ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, βγήκε το πρωί της Παρασκευής 15/12 στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα. Ο ίδιος θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, αποκαλύπτοντας τι συμβαίνει πραγματικά ανάμεσα στο ζευγάρι και ποιο είναι το σπίτι στο οποίο μένει τελικά.Όλη...

Μήνες μετά την αποφυλάκιση της Εύας Καϊλή ξεκίνησαν να αναπαράγονται φήμες σχετικά με την προσωπική της ζωή και τις αλλαγές στις οποίες προέβη. Πιο συγκεκριμένα, κυκλοφόρησε δημοσίευμα το οποίο αναφέρει ότι αγόρασε σπίτι αξίας 650.000 ευρώ, ενώ ακούγεται πως τα έχει βρει ξανά με τον σύζυγό της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι, μετά την ονοματοδοσία της κόρης τους (δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες).

Για τον λόγο αυτό, λοιπόν, ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, βγήκε το πρωί της Παρασκευής 15/12 στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα. Ο ίδιος θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, αποκαλύπτοντας τι συμβαίνει πραγματικά ανάμεσα στο ζευγάρι και ποιο είναι το σπίτι στο οποίο μένει τελικά.

Όλη η αλήθεια για τα τις φήμες γύρω από το όνομα της Εύας Καϊλή

«Αυτό το δημοσίευμα στο οποίο αναφέρεστε δείχνει την αμηχανία των διωκτικών δυνάμεων του Βελγίου. Βρέθηκαν κάποια χρήματα στο σπίτι της. Εάν η ύπαρξη αυτή ήταν αρκετή, γιατί μετά από ένα χρόνο δεν έχει γίνει το δικαστήριο; Θα σας πω εγώ γιατί. Δεν τη δικάζει γιατί μας έκρυβαν αποδεικτικό υλικό, ότι ο αρχηγός της οργάνωσης μιλάει στο σπίτι του και αποδεικνύεται ότι ό,τι χρήματα βρέθηκαν στο σπίτι της Καϊλή ήταν του Παντσέρι και τα φύλαγε, χωρίς να το γνωρίζει εκείνη, ο πρώην σύντροφός της. Δακτυλικά αποτυπώματα δεν βρέθηκαν στα χρήματα», είπε αρχικά και ζητήθηκε να διευκρίνιση για την σχέση της με τον Τζιόρτζι.

«Δεν έχουν πάρει διαζύγιο, δεν έχουν παντρευτεί ποτέ. Είμαστε κοντά στη λύση του συμφώνου συμβίωσης. Δεν ισχύει ότι τα έχουν ξαναβρεί. Σας το λέω κατηγορηματικά, έχω και την άδεια. Και το κλείνω!», σημείωσε, λοιπόν, ο ίδιος και συνέχισε: «Βρέθηκε και ένα τρίτο στοιχείο. Ο Παντσέρι πιέστηκε για να δώσει την κυρία Καϊλή».

«Φτάνοντας στο δημοσίευμα για την κατοικία που αγόρασε, ο δικηγόρος ανέφερε: «Αγόρασε πράγματι σπίτι η κυρία Καϊλή. Όχι όμως στο Κατάρ. Είναι ένα σπίτι 50 τετραγωνικών σε μια περιοχή κοντά στο Ευρωκοινοβούλιο. Εκεί υπάρχουν ακριβές και φθηνές κατασκευές. Είναι ένα πολύ μικρό διαμέρισμα και έχει αγοραστεί με δάνειο που πήρε από βελγική τράπεζα. Είναι παντελώς ανακριβές το δημοσίευμα. Αυτά διοχετεύονται από τα κέντρα που έλεγαν ότι τα χρήματα ήταν δικά της».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.