«Η ψυχρή εισβολή θα είναι έντονη αλλά…»: Έκτακτη προειδοποίηση από τον Θοδωρή Κολυδά για τον χιονιά

15 Δεκεμβρίου, 2023


Καιρός σήμερα: Σε ρυθμούς χιονιά βρίσκεται η χώρα και οι μετεωρολόγοι, ένας προς ένας προειδοποιούν. Τι αναφέρει ο Θοδωρής Κολυδάς;Ο έμπειρος μετεωρολόγος, μέσα από μια αναρτησή του στο Χ, τόνισε πως η ψυχρή εισβολή που έρχεται από την Βόρεια Ευρώπη θα είναι έντονη ωστόσο ξεκαθάρισε πως δεν θα κρατήσει πολύ και θα επηρεάσει την χώρα μας για δύο περίπου 24ωρα!Δείτε το σχετικό του post παρακάτω:Η ψυ…

...�χρή εισβολή θα είναι έντονη , αλλά δεν θα κρατήσει πολύ. Περισσότερα στο δελτίο του @Starchannelnew1 στις 15:00 το απόγευμα και στις 19:45 το βράδυ. pic.twitter.com/g0bC7e0cGA — Theodoros Kolydas (@KolydasT) December 14, 2023Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Καταιγίδες με θυελλώδεις ανέμους από το μεσημέρι της...

Καιρός σήμερα: Σε ρυθμούς χιονιά βρίσκεται η χώρα και οι μετεωρολόγοι, ένας προς ένας προειδοποιούν. Τι αναφέρει ο Θοδωρής Κολυδάς;

Ο έμπειρος μετεωρολόγος, μέσα από μια αναρτησή του στο Χ, τόνισε πως η ψυχρή εισβολή που έρχεται από την Βόρεια Ευρώπη θα είναι έντονη ωστόσο ξεκαθάρισε πως δεν θα κρατήσει πολύ και θα επηρεάσει την χώρα μας για δύο περίπου 24ωρα!

Δείτε το σχετικό του post παρακάτω:

Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Καταιγίδες με θυελλώδεις ανέμους από το μεσημέρι της Παρασκευής (15/12) – Για ποιές περιοχές «ηχεί» κόκκινος συναγερμός (video)

Χαλάει για τα καλά ο καιρός από σήμερα Παρασκευή (15/12), καθώς θα πέσουν βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της χώρας. Χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας. Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ.

Με την ευκαιρία, δείτε την πρόγνωση του καιρού από τον Γιάννη Καλλιάνο.

Ο καιρός από σήμερα θα είναι άστατος σύμφωνα με την επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου. Από το μεσημέρι περιμένουμε βροχές και καταιγίδες με συνοδεία θυελλωδών ανέμων. Παράλληλα από το Σάββατο θα υπάρξει σημαντική υποχώρηση της θερμοκρασίας.

Βαρομετρικό χαμηλό στην Αδριατική συνοδευόμενο από μετωπική δραστηριότητα κινείται νοτιοανατολικά και προβλέπεται να προκαλέσει επιδείνωση του καιρού από την Παρασκευή (15-12-2023) το μεσημέρι με βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές και θυελλώδεις ανέμους στο Αιγαίο. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά, ενώ το Σάββατο (16-12-2023) θα χιονίσει και σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας με χαμηλό υψόμετρο. Η πτώση της θερμοκρασίας θα γίνει αισθητή κυρίως το Σάββατο οπότε στα κεντρικά και τα βόρεια θα υποχωρήσει κατά 6 με 8 βαθμούς Κελσίου.

Α. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται

α) Από το απόγευμα της Παρασκευής (15-12-2023) στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά και βαθμιαία στο κεντρικό και το βόρειο Αιγαίο.

β) Από το πρωί του Σαββάτου (16-12-2023) θα υπάρξει ύφεση των φαινομένων στα δυτικά, αλλά στην ανατολική χώρα (κυρίως στις Σποράδες, τη Θεσσαλία, την Εύβοια, το βορειοανατολικό Αιγαίο και πιθανόν τη Χαλκιδική) τα φαινόμενα θα διατηρηθούν έντονα έως και το απόγευμα.

γ) Μετά το απόγευμα του Σαββάτου (16-12-2023) τα ισχυρά φαινόμενα θα περιοριστούν στο Ανατολικό Αιγαίο και τα νότια θαλάσσια – παραθαλάσσια τμήματα, ενώ κατά την διάρκεια της νύχτας θα εξασθενήσουν και σε αυτές τις περιοχές.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.