Το φοράνε μόνο οι πιο καλοντυμένες γυναίκες: Η Ιωάννα Τούνη βγήκε ντυμένη έτσι & υποκλίθηκαν όλοι στο στιλ της

15 Δεκεμβρίου, 2023


Μια θεατρική έξοδο έκανε το βράδυ της Τετάρτης η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Το ζευγάρι παρακολούθησε την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Η καθαρίστρια» στο θέατρο Coronet.Ο Αντώνης Τσιπιανίτης Αθερινός επιστρέφει στα αθηναϊκά θεατρικά δρώμενα με το νέο ανέβασμα του μονολόγου του με τίτλο «Η Καθαρίστρια».Τον διαχρονικό λόγο του Αντώνη Τσιπιανίτη Αθερινού και τον ρόλο της Πελαγίας ερμη…

...νεύει ο Αντώνης Παπαηλίας, με τη σκηνοθετική υπογραφή του Αλέξανδρου Λιακόπουλου.Το «παρών« έδωσαν και οι συνεργάτες του Αντώνη Παπαηλία στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2», Κατερίνα Ζαρίφη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και την Άννα Ζηρδέλη.H Iωάννα Τούνη επέλεξε για την εμφάνισή της...

Μια θεατρική έξοδο έκανε το βράδυ της Τετάρτης η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Το ζευγάρι παρακολούθησε την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Η καθαρίστρια» στο θέατρο Coronet.

Ο Αντώνης Τσιπιανίτης Αθερινός επιστρέφει στα αθηναϊκά θεατρικά δρώμενα με το νέο ανέβασμα του μονολόγου του με τίτλο «Η Καθαρίστρια».

Τον διαχρονικό λόγο του Αντώνη Τσιπιανίτη Αθερινού και τον ρόλο της Πελαγίας ερμηνεύει ο Αντώνης Παπαηλίας, με τη σκηνοθετική υπογραφή του Αλέξανδρου Λιακόπουλου.

Το «παρών« έδωσαν και οι συνεργάτες του Αντώνη Παπαηλία στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2», Κατερίνα Ζαρίφη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και την Άννα Ζηρδέλη.

H Iωάννα Τούνη επέλεξε για την εμφάνισή της ένα μάξι μαύρο φόρεμα με ζιβάγκο λαιμόκοψη σε κλασική γραμμή, Ένα διαχρονικό, μίνιμαλ και κομψό ρούχο που επιλέγουν οι fashionistas στο κρύο. Μάλιστα από πάνω πρόσθεσε ένα μάξι παλτό.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.