«Στα 31 μου αποδέχτηκα τον σeξουαλικό μου προσανατολισμό! Δε θα ξεχάσω ποτέ…» – Το άβολο περιστατικό του Γιάννη Πουλόπουλου σε έξοδο με το σύντροφό του

15 Δεκεμβρίου, 2023


Θέμα συζήτησης σε όλες τις εκπομπές αποτελεί τελευταία το νομοσχέδιο σχετικά με τους γάμους μεταξύ των ομόφυλων ζευγαριών με πολλούς να αντιδρούν τόσο στο γάμο, όσο και στην δυνατότητα της τεκνοθεσίας.Την Παρασκευή 15/12 στο Super Κατερίνα συζητήθηκε ξανά το ζήτημα με τον Γιάννη Πουλόπουλο να προχωράει σε μία προσωπική εξομολόγηση δεδομένου ότι μπορεί να συναισθανθεί τα gay άτομα ανήκοντας στην ίδ…

...ια κοινότητα.Από τη μεριά του μάλιστα ο δημοσιογράφος αποκάλυψε, πως συμφιλιώθηκε με τη σeξουαλικότητά του στα 31 του χρόνια και τότε μάλιστα ήταν η εποχή, που έκανε ένα ''ξεσκαρτάρισμα΄'' στις παρέες του και σε όσους δεν αποδέχονταν την προσωπική του ζωή.Δείτε επίσης: «Δεν χρωστάω...

Θέμα συζήτησης σε όλες τις εκπομπές αποτελεί τελευταία το νομοσχέδιο σχετικά με τους γάμους μεταξύ των ομόφυλων ζευγαριών με πολλούς να αντιδρούν τόσο στο γάμο, όσο και στην δυνατότητα της τεκνοθεσίας.

Την Παρασκευή 15/12 στο Super Κατερίνα συζητήθηκε ξανά το ζήτημα με τον Γιάννη Πουλόπουλο να προχωράει σε μία προσωπική εξομολόγηση δεδομένου ότι μπορεί να συναισθανθεί τα gay άτομα ανήκοντας στην ίδια κοινότητα.

Από τη μεριά του μάλιστα ο δημοσιογράφος αποκάλυψε, πως συμφιλιώθηκε με τη σeξουαλικότητά του στα 31 του χρόνια και τότε μάλιστα ήταν η εποχή, που έκανε ένα ”ξεσκαρτάρισμα΄” στις παρέες του και σε όσους δεν αποδέχονταν την προσωπική του ζωή.

Δείτε επίσης: «Δεν χρωστάω σε κανέναν κερατά» – Ο Γιάννης Πουλόπουλος μιλάει πρώτη φορά έξω από τα δόντια για τον σύντροφό του και την προσωπική του ζωή

Η αποκάλυψη του Γιάννη Πουλόπουλου για φιλικό του περιβάλλον

«Εγώ απλά θα πω ότι ο ρόλος της τηλεόρασης είναι να εκπαιδεύσει την ελληνική κοινωνία και να αποδεχόμαστε τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια. Δεν είναι πια καρικατούρες όπως ήταν παλιά. Το λέω εγώ που το έχω περάσει. Όταν κάποια στιγμή στα 31 μου αποδέχτηκα τον εαυτό μου και τον σeξουαλικό μου προσανατολισμό λυπάμαι που το λέω, αλλά άλλαξα παρέες γιατί – δε θα ξεχάσω ποτέ – ότι έχω πάει σε γιορτή μιας φίλης με τον σύντροφό μου – που δεν είπα ποτέ ότι είναι σύντροφός μου απλά το κατάλαβαν – και είπε: «Δεν σεβάστηκε τους γονείς μου που ήρθε εδώ με τον γκόμενο;». Αυτό είχε ειπωθεί. Δεν τους ξαναείδα», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Άφωνη η Καινούργιου με την αποκάλυψη του Πουλόπουλου για το σύντροφό του

Ο Πουλόπουλος βρίσκεται σε σχέση εδώ και πολλά χρόνια, ωστόσο για πρώτη φορά αποκάλυψε πως έχει πραγματοποιήσει και σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό του, αφήνοντας έκπληκτη την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία δεν γνώριζε πως ο δημοσιογράφος ήταν από τους πρώτους στη χώρα που προχώρησε σε αυτό.

  • Κατερίνα Καινούργιου: Το πρώτο σύμφωνο ομόφυλων ζευγαριών πότε έγινε στην Ελλάδα, θυμάστε;
  • Γιάννης Πουλόπουλος: Τον Ιανουάριο του 2016, το λέω γιατί είμαι το νούμερο 2. Το έκανα 6 Φεβρουαρίου του 2016.
  • Κατερίνα Καινούργιου: Νούμερο 1 ποιος ήταν;
  • Γιάννης Πουλόπουλος: Δεν το γνωρίζω, αλλά γνωρίζω ότι έγινε στα τέλη Ιανουαρίου του 2016.
  • Κατερίνα Καινούργιου: Τι λες τώρα; Δηλαδή ήσασταν το δεύτερο ζευγάρι στην Ελλάδα;
  • Γιάννης Πολόπουλος:: Πρέπει να είμαι το νούμερο 2. Το μαθαίνεις τώρα. Αυτό δεν είναι το πιο εντυπωσιακό;
  • Κατερίνα Καινούργιου: Τι λες τώρα; Δεν το ήξερα Πολύ ωραία. Και είναι καταπληκτικός σύζυγος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.