Το ξεκαθάρισε με 10 λέξεις: Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης είπε αυτό που όλοι θέλαμε να ακούσουμε για τον καιρό των Χριστουγέννων (Video)

14 Δεκεμβρίου, 2023


Ο έμπειρος μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης είπε με 10 λέξεις αυτό που όλοι θέλαμε να ακούσουμε για τον καιρό των Χριστουγέννων.Πιο αναλυτικά, ραγδαία μεταβολή θα παρουσιάσει από το βράδυ της Πέμπτης ο καιρός, η οποία θα κορυφωθεί το Σαββατοκύριακο με τις ψυχρές μάζες να φτάνουν στη χώρα μας και να ρίχνουν απότομα τη θερμοκρασία. Παράλληλα, ο Θοδωρής Κολυδάς έκρουσε καμπανάκι για την εξέλιξη των κ…

...αιρικών φαινομένων.Σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο, Κλέαρχο Μαρουσάκη, την πτώση του υδράργυρου θα αισθανθεί πρώτα η βόρεια Ελλάδα, ωστόσο το Σάββατο και την Κυριακή η πτώση αυτή θα γενικευθεί ρίχνοντας τη θερμοκρασία και στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.Παράλληλα, θα σημειωθούν...

Ο έμπειρος μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης είπε με 10 λέξεις αυτό που όλοι θέλαμε να ακούσουμε για τον καιρό των Χριστουγέννων.

Πιο αναλυτικά, ραγδαία μεταβολή θα παρουσιάσει από το βράδυ της Πέμπτης ο καιρός, η οποία θα κορυφωθεί το Σαββατοκύριακο με τις ψυχρές μάζες να φτάνουν στη χώρα μας και να ρίχνουν απότομα τη θερμοκρασία. Παράλληλα, ο Θοδωρής Κολυδάς έκρουσε καμπανάκι για την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων.

Σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο, Κλέαρχο Μαρουσάκη, την πτώση του υδράργυρου θα αισθανθεί πρώτα η βόρεια Ελλάδα, ωστόσο το Σάββατο και την Κυριακή η πτώση αυτή θα γενικευθεί ρίχνοντας τη θερμοκρασία και στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Παράλληλα, θα σημειωθούν χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά, ενώ βροχές και καταιγίδες θα καταγραφούν στα ανατολικά και νότια τμήματα της Ελλάδας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.