«Τριών μηνών έγκυος»: Σούσουρο με την Ιωάννα Τούνη – Τα είπε όλα με 1 φώτο & κάνει τον γύρο του διαδικτύου

14 Δεκεμβρίου, 2023


Η Ιωάννα Τούνη με διατροφή και γuμναστική, προσπαθεί να επαναφέρει τη σιλουέτα της, μετά τη γέννηση του 11 μηνών γιου της, Πάρη, ωστόσο, κάποιες φορές κάνει ατασθαλίες, με αποτέλεσμα να φουσκώνει ξανά η κοιλιά της και να φαίνεται σαν έγκυος.Μπορεί η influencer να διαθέτει τέλειες αναλογίες, αλλά η φουσκωμένη κοιλιά της, όταν ξεφεύγει λίγο με το φαγητό, δεν λέει να υποχωρήσει.Μάλιστα, η σύντροφος τ…

...� τη φουσκωμένη της κοιλιάΜάλιστα, η σύντροφος του Δημήτρη Αλεξάνδρου ανάρτησε ένα αινιγματικό βίντεο, καθώς εστιάζει στη φουσκωμένη κοιλίτσα της και αναρωτιέται με χιούμορ «Τριών μηνών έγκυος ξανά;».Το αινιγματικό βίντεο της Ιωάννας ΤούνηΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο διαβάσαμε...

Η Ιωάννα Τούνη με διατροφή και γuμναστική, προσπαθεί να επαναφέρει τη σιλουέτα της, μετά τη γέννηση του 11 μηνών γιου της, Πάρη, ωστόσο, κάποιες φορές κάνει ατασθαλίες, με αποτέλεσμα να φουσκώνει ξανά η κοιλιά της και να φαίνεται σαν έγκυος.

Μπορεί η influencer να διαθέτει τέλειες αναλογίες, αλλά η φουσκωμένη κοιλιά της, όταν ξεφεύγει λίγο με το φαγητό, δεν λέει να υποχωρήσει.

Η Ιωάννα Τούνη δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλιά

Μάλιστα, η σύντροφος του Δημήτρη Αλεξάνδρου ανάρτησε ένα αινιγματικό βίντεο, καθώς εστιάζει στη φουσκωμένη κοιλίτσα της και αναρωτιέται με χιούμορ «Τριών μηνών έγκυος ξανά;».

Το αινιγματικό βίντεο της Ιωάννας Τούνη

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.