Πολική «απειλή» από τα Μερομήνια: Αυτός θα είναι ο πιο δύσκολος μήνας – Έρχονται επικίνδυνα φαινόμενα

14 Δεκεμβρίου, 2023


Καιρός: Τσουχτερό κρύο, βροχές, χιόνια και πολλές βροχές αναμένονται μέχρι και Μάρτιο, σύμφωνα με τα Μερομήνια. Αλλαγή σκηνικού θα σημειωθεί από το τέλος Μαρτίου έως τις αρχές Απριλίου. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόγνωση του καιρού από τον Παναγιώτη Γιαννόπουλο.Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας θα καταγραφεί στις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου.Μετά τις 10 του μήνα θα είναι έντονα τα φαινόμενα, με αρ…

...�α είναι έντονα τα φαινόμενα, με αρκετό χιόνι, πολύ κρύο και δυνατές βροχές.Σύμφωνα με τα μερομήνια, θα είναι ο πιο δύσκολος μήνας με πάρα πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.Το πολικό ψύχος θα χαρακτηρίζει τον Ιανουάριο, τουλάχιστον μέχρι τα Θεοφάνια.Οι δυσκολίες θα είναι καθημερινές,...

Καιρός: Τσουχτερό κρύο, βροχές, χιόνια και πολλές βροχές αναμένονται μέχρι και Μάρτιο, σύμφωνα με τα Μερομήνια. Αλλαγή σκηνικού θα σημειωθεί από το τέλος Μαρτίου έως τις αρχές Απριλίου. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόγνωση του καιρού από τον Παναγιώτη Γιαννόπουλο.

Οι αναλυτικές προβλέψεις ανα μήνα

Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας θα καταγραφεί στις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου.

Μετά τις 10 του μήνα θα είναι έντονα τα φαινόμενα, με αρκετό χιόνι, πολύ κρύο και δυνατές βροχές.

Σύμφωνα με τα μερομήνια, θα είναι ο πιο δύσκολος μήνας με πάρα πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Το πολικό ψύχος θα χαρακτηρίζει τον Ιανουάριο, τουλάχιστον μέχρι τα Θεοφάνια.

Οι δυσκολίες θα είναι καθημερινές, ενώ δεν αποκλείονται και πλημμυρρικά φαινόμενα.

Οι θερμοκρασίες θα αυξομειώνονται ενώ στο τρίτο δεκαήμερο θα επανέλθει το ψύχος.

Πολική «απειλή» από τα Μερομήνια: Αυτός θα είναι ο πιο δύσκολος μήνας - Έρχονται επικίνδυνα φαινόμενα
(MIXAΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Άστατος θα είναι ο καιρός τον Φεβρουάριο, με πολλές καταιγίδες αλλά και συνέχεια στις χιονοπτώσεις.

Τα πλημμυρρικά φαινόμενα δεν αποκλείεται να συνεχιστούν, ενώ ανάλογες δυσκολίες θα αντιμετωπίσουν και άλλες μεσογειακές χώρες.

Ο πρώτος μήνας που θα έχει πιο ήπιο καιρό αναμένεται να είναι ο Μάρτιος.

Μετά τα μέσα του μήνα, ωστόσο, τα φαινόμενα θα αρχίσουν να είναι ξανά έντονα κατά τόπους ενώ στο τέλος του θα υπάρχει ισχυρή κακοκαιρία σχεδόν σε όλη την Ελλάδα.

Με δύσκολο καιρό θα αρχίσει ο Απρίλιος, ωστόσο, στην πορεία θα αρχίσει να βελτιώνεται.

Οι βροχές και ο αέρας θα εμφανίζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα μέχρι τα μέσα του μήνα, όταν και σταδιακά θα αρχίσει περαιτέρω βελτίωση.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.