Επικό! Η Τσιμτσιλή έκανε πιρουέτα στον αέρα!

14 Δεκεμβρίου, 2023


Ο γάμος της Έλενας Τοπαλίδου και του Νίκου Κουρή πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη 12/12 στον Ιερό Ναό Παναγίτσα στο Παλαιό Φάληρο.Το ζευγάρι ήταν τρισευτυχισμένο ενώ κάτι που συζητήθηκε αρκετά ήταν η πιρουέτα που έκανε η νύφη, όπως σας παρουσίασε με βίντεο αποκλειστικά το gossip-tv.gr.Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr

ο Gossip-tv.grΤο διαβάσαμε εδώ

Ο γάμος της Έλενας Τοπαλίδου και του Νίκου Κουρή πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη 12/12 στον Ιερό Ναό Παναγίτσα στο Παλαιό Φάληρο.

Το ζευγάρι ήταν τρισευτυχισμένο ενώ κάτι που συζητήθηκε αρκετά ήταν η πιρουέτα που έκανε η νύφη, όπως σας παρουσίασε με βίντεο αποκλειστικά το gossip-tv.gr.

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.