Βριλήσσια: «Να ζητήσει συγγνώμη πρώτα από τις υπαλλήλους η γυναίκα του» – Ξεσπά ο δικηγόρος των θυμάτων του κομμωτή που είχε τοποθετήσει κάμερες στην τουαλέτα του καταστήματός του (video)

14 Δεκεμβρίου, 2023


Τελειωμό δεν έχουν οι αποκαλύψεις για την αρρωστημένη δράση του κομμωτή από τα Βριλήσσια, ο οποίος είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες στην τουαλέτα της επιχείρησής του με σκοπό να βλέπει τις υπαλλήλους και πελάτισσές του.Επιπλέον ο 49χρονος επιχειρηματίας είχε κάνει το ίδιο και στο σπίτι του, όπως και στο δωμάτιο της θετής κόρης του.Οι επαίσχυντες ενέργειές του αποκαλύφθηκαν μετά από καταγγελία υπαλλ…

ήλου του, κάτι που οδήγησε στη σύλληψή του το Σάββατο (9/12). Σημειώνεται ότι την Τρίτη οδηγήθηκε στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων συνοδευόμενος από τον συνήγορο του, όπου έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

Τελειωμό δεν έχουν οι αποκαλύψεις για την αρρωστημένη δράση του κομμωτή από τα Βριλήσσια, ο οποίος είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες στην τουαλέτα της επιχείρησής του με σκοπό να βλέπει τις υπαλλήλους και πελάτισσές του.

Επιπλέον ο 49χρονος επιχειρηματίας είχε κάνει το ίδιο και στο σπίτι του, όπως και στο δωμάτιο της θετής κόρης του.

Οι επαίσχυντες ενέργειές του αποκαλύφθηκαν μετά από καταγγελία υπαλλήλου του, κάτι που οδήγησε στη σύλληψή του το Σάββατο (9/12). Σημειώνεται ότι την Τρίτη οδηγήθηκε στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων συνοδευόμενος από τον συνήγορο του, όπου έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.