«Θέλετε διακαώς να με δείτε με μαγιό στις λάσπες, άυπνη και άφαγη;» – Η Έλενα Κώνστα απαντά για τη συμμετοχή της στο Survivor

14 Δεκεμβρίου, 2023


Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσού έκανε το πρωί της Τετάρτης 13/12, η Έλενα Κώνστα. Η ραδιοφωνική παραγωγός προχώρησε σε μια αποκάλυψη σχετικά με την πρόταση που δέχτηκε για να συμμετάσχει στο φετινό Survivor.Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της ίδιας εκπομπής, πρόταση έχει δεχτεί και η Μαρία Αντωνά, ωστόσο για να συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης, έθεσε στην Acun Media, έναν απαράβατο ό…

...ρο (δείτε εδώ ποιος είναι αυτός).Οι δηλώσεις της Ντίνας Κώνστα για τη συμμετοχή το Survivor«Όντως μου έχει γίνει πρόταση, όντως έχω πει όχι. Δεν ξέρω τι θα με κάνει να αλλάξω γνώμη αυτή τη χρονιά. Θέλετε διακαώς να με δείτε με μαγιό στις λάσπες, άυπνη και άφαγη; Δεν είναι το καλύτερό...

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσού έκανε το πρωί της Τετάρτης 13/12, η Έλενα Κώνστα. Η ραδιοφωνική παραγωγός προχώρησε σε μια αποκάλυψη σχετικά με την πρόταση που δέχτηκε για να συμμετάσχει στο φετινό Survivor.

Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της ίδιας εκπομπής, πρόταση έχει δεχτεί και η Μαρία Αντωνά, ωστόσο για να συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης, έθεσε στην Acun Media, έναν απαράβατο όρο (δείτε εδώ ποιος είναι αυτός).

Οι δηλώσεις της Ντίνας Κώνστα για τη συμμετοχή το Survivor

«Όντως μου έχει γίνει πρόταση, όντως έχω πει όχι. Δεν ξέρω τι θα με κάνει να αλλάξω γνώμη αυτή τη χρονιά. Θέλετε διακαώς να με δείτε με μαγιό στις λάσπες, άυπνη και άφαγη; Δεν είναι το καλύτερό μου. Δεν θεωρώ ότι για όλα υπάρχει μια τιμή. Έχω πει ότι ούτε για 300 χιλιάδες δεν θα πήγαινα και έπεσαν να με φάνε» είπε αρχικά.

Η ραδιοφωνική παραγωγός πρόσθεσε ότι θα προτιμούσε ο Στάθης Σχίζας να μην πάει φέτος γιατί θα συνεργαστούν ενώ ανέφερε ότι θα της άρεσε να δει τη Μαρία Αντωνά με τον Άρη Σοϊλέδη στο ριάλιτι.

Δείτε εδώ το βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.