Κώστας Χαρδαβέλλας: «Δεν συμφωνώ με την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, ένα παιδί χρειάζεται μάνα»

13 Δεκεμβρίου, 2023


Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» και την Ελένη Τσολάκη έδωσε ο Κώστας Χαρδαβέλλας. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής μίλησε για τη μάχη του με τον καρκίνο, την κόντρα με την Αγγελική Νικολούλη, το metoo και την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια. !function(v,t,o){var a=t.createElement(“script”);a.src=”https://ad.vidverto.io/vidverto/js/aries/v1/invocation.js”,a.setAttribute(“fetc…

...chpriority","high");var r=v.top;r.document.head.appendChild(a),v.self!==v.top&&(v.frameElement.style.cssText="width:0px!important;height:0px!important;"),r.aries=r.aries||{},r.aries.v1=r.aries.v1||{commands:[]};var c=r.aries.v1;c.commands.push((function(){var t=v.frameElement||"#_vidverto-3e9edbfd85b22134d4f6119e89cf0d6c";c.mount("9058",t,{width:720,height:405})}))}(window,document); Όσα αποκάλυψε«Τρέχω για την καριέρα, νιώθω μικρός ακόμη και...

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» και την Ελένη Τσολάκη έδωσε ο Κώστας Χαρδαβέλλας. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής μίλησε για τη μάχη του με τον καρκίνο, την κόντρα με την Αγγελική Νικολούλη, το metoo και την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

Όσα αποκάλυψε

«Τρέχω για την καριέρα, νιώθω μικρός ακόμη και πρέπει να αποδείξω ότι είμαι καλός δημοσιογράφος. Είμαι 50 χρόνια στην τηλεόραση, για μένα είναι η ζωή μου. Το δημοσιογραφικό ένστικτο και η εντιμότητα σε κάνουν καλό δημοσιογράφο. Ο Μανώλης Καψής κάποτε μου είχε πει ότι ως δημοσιογράφος πρέπει να κοιτάω στα μάτια τον γιο μου χωρίς να ντρέπομαι. Τα λεφτά δεν βγαίνουν με τη δημοσιογραφία.

Αντιμετώπισα τον καρκίνο μέσω της δημοσιογραφίας, το 50% της αρρώστιας μου ήταν από στρες για τα νούμερα. Αν έκανα υψηλά νούμερα, ξεκινούσα τη μέρα μου με χαρά. Αν ήταν χαμηλά τα νούμερα, ήμουν ράκος. Τα στελέχη των καναλιών είναι σκληρά, κόβουν εκπομπές χωρίς να δοθεί η ευκαιρία να καταφέρουν να κάνουν νούμερα», είπε αρχικά ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας είπε στη συνέχεια: «Έχω κάνει το λάθος της αυτοαναφορικότητας στην τηλεόραση με την Αγγελική Νικολούλη. Ο τηλεοπτικός μας καβγάς με την Αγγελική ήταν ανόητος. Ο καρκίνος μού έκανε καλό, πλέον βλέπω τα πράγματα από άλλη πίστα. Όταν πλησιάζεις το θάνατο, βλέπεις τα πράγματα αλλιώς».

Κλείνοντας, ο Κώστας Χαρδαβέλλας ανέφερε: «Δεν συμφωνώ με την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, ένα παιδί χρειάζεται μάνα. Έχω δει κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο της τηλεόρασης. Το metoo ήταν ένα σοκ, σιγά σιγά θα αρχίσει να σβήνει».

Δείτε το video

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.