Όλιβερ: Έρχεται βόμβα για αιτία θανάτου. Καθαρίζει το όνομα της Αράχωβας ή συγκάλυψη;

12 Δεκεμβρίου, 2023


Ανακοινώσεις από την Αστυνομία αναμένονται μέσα στις επόμενες ώρες, το αργότερο ως το πρωί της Τρίτης, ανατρέποντας πλήρως τα αρχικά σενάρια που είχαν αναπτυχθεί για τον Όλιβερ, το 8χρονο χάσκι που πέθανε στην Αράχωβα από ανακοπή, έπειτα από κακοποίηση που υπέστη.Κατά πληροφορίες, το αστυνομικό πόρισμα, έπειτα από την εξέταση ειδικού πραγματογνώμονα, θα καταλήγει στο συμπέρασμα πως ο Όλιβερ στην Α…

...ράχωβα κακοποιήθηκε, τελικά, από αγέλη σκύλων ή άγριων ζώων, φέροντας τραύματα από δαγκωματιές, με συνέπεια να μην αντέξει και μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, να χάσει τη ζωή του.Από την ημέρα που έγινε γνωστός ο θάνατος του χάσκι, προέκυψαν διάφορα σενάρια γύρω από...

Ανακοινώσεις από την Αστυνομία αναμένονται μέσα στις επόμενες ώρες, το αργότερο ως το πρωί της Τρίτης, ανατρέποντας πλήρως τα αρχικά σενάρια που είχαν αναπτυχθεί για τον Όλιβερ, το 8χρονο χάσκι που πέθανε στην Αράχωβα από ανακοπή, έπειτα από κακοποίηση που υπέστη.

Κατά πληροφορίες, το αστυνομικό πόρισμα, έπειτα από την εξέταση ειδικού πραγματογνώμονα, θα καταλήγει στο συμπέρασμα πως ο Όλιβερ στην Αράχωβα κακοποιήθηκε, τελικά, από αγέλη σκύλων ή άγριων ζώων, φέροντας τραύματα από δαγκωματιές, με συνέπεια να μην αντέξει και μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, να χάσει τη ζωή του.

Από την ημέρα που έγινε γνωστός ο θάνατος του χάσκι, προέκυψαν διάφορα σενάρια γύρω από την κακοποίησή του, με τον ιδιοκτήτη του σκύλου και την κτηνίατρο από την Ιτέα που τον εξέτασε αρχικά, να επιμένουν πως ξυλοκοπήθηκε και βιάστηκε από άνθρωπο.

Ωστόσο, άλλοι κτηνίατροι της Περιφέρειας Βοιωτίας που τον εξέτασαν, κατέληξαν σε πόρισμα το οποίο ερχότταν σε αντίθεση με την αρχική διάγνωση, καθώς δεν διαπίστωναν ίχνη κακοποίησης στον πρωκτό του ζώου από αμβλύ αντικείμενο, για την οποία έκανε λόγο η κτηνίατρος της Ιτέας.

Τις τελευταίες ώρες, πηγές της ΕΛΑΣ ανέφεραν πως έχουν αρχίσει να εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο ο Όλιβερ να κακοποιήθηκε τελικά από αγέλη σκύλων και αυτό είναι, σύμφωνα με πηγές, και το τελικό πόρισμα που θα ανακοινώσουν.

Κατσαφάδος: Θα «καθαρίσει» το όνομα της Αράχωβας

Τις ανακοινώσεις απο την πλευρά της Αστυνομίας προανήγγειλε «εντός της ημέρας ή αύριο» και ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κώστας Κατσαφάδος, με δηλώσεις του στην ΕΡΤ.

Όπως εξήγησε τα οσα θα ανακοινωθούν είναι αποτέλεσμα της παρουσίας στην Αράχωβα εδώ και ημέρες ανώτατων αξιωματικών της Ασφάλειας και των εγκληματολογικών εργαστηρίων που «έχουν πάρει καταθέσεις από περιοίκους και έχουν εξετάσει βιντεοληπτικό υλικό».

Ερωτηθείς για το τι θα ανακοινωθεί, ο κ. Κατσαφάδος, αρκέστηκε να πει στο ότι «έχουμε καταλήξει στην αιτία θανάτου του χάσκι».

Ειδικά, δε, για το αν με τις ανακοινώσεις «θα καθαρίσει» το όνομα της Αράχωβας μετά από καταγγελίες τα προηγούμενα 24ωρα για προσπάθεια συγκάλυψης σχετικά με τον θάνατο του Όλιβερ, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη ήταν καταφατικός λέγοντας «πιστεύω ότι θα καθαρίσει το όνομα της Αραχώβας».

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. Answear
  8. Cosmos Sport
  9. Celestino
  10. Allazorevma.gr
  11. Revma deal
  12. Revma Prosfora
  13. Aegean airlines

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.