Survivor 2024: Ποιοι παίκτες έχουν κλείσει ήδη και ποιοι διαπραγματεύονται! Όλα τα σενάρια

12 Δεκεμβρίου, 2023


Ο χειμώνας έχει μπει για τα καλά, ορισμένοι όμως ετοιμάζουν τα… καλοκαιρινά τους, αφού σε λίγο καιρό οι θερμοκρασίες στον Άγιο Δομίνικο θα θυμίζουν καλοκαίρι. Το Survivor είναι προ των πυλών, και έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τον νέο κύκλο.Σε λίγες μέρες ρίχνει αυλαία και το άλλο reality του ΣΚΑΪ, I’m a Celebrity… Get me out of here, με τους συντελεσ…

τές της Acun Medya να επιστρέφουν και να εξετάζουν με θέρμη όλα τα ενδεχόμενα, ωστόσο είναι δεδομένο πως ορισμένοι παίκτες έχουν ήδη κλείσει εισιτήριο, με απόφαση του ίδιου του παραγωγού Ατζούν Ιλιτζαλί μάλιστα.Διαβάστε αναλυτικά τη συνέχεια στο Youweekly.gr.Το διαβάσαμε εδώ

Ο χειμώνας έχει μπει για τα καλά, ορισμένοι όμως ετοιμάζουν τα… καλοκαιρινά τους, αφού σε λίγο καιρό οι θερμοκρασίες στον Άγιο Δομίνικο θα θυμίζουν καλοκαίρι. Το Survivor είναι προ των πυλών, και έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τον νέο κύκλο.

Σε λίγες μέρες ρίχνει αυλαία και το άλλο reality του ΣΚΑΪ, I’m a Celebrity… Get me out of here, με τους συντελεστές της Acun Medya να επιστρέφουν και να εξετάζουν με θέρμη όλα τα ενδεχόμενα, ωστόσο είναι δεδομένο πως ορισμένοι παίκτες έχουν ήδη κλείσει εισιτήριο, με απόφαση του ίδιου του παραγωγού Ατζούν Ιλιτζαλί μάλιστα.

Διαβάστε αναλυτικά τη συνέχεια στο Youweekly.gr.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.