Ρέντη: «Αχτίδα» ελπίδας για τον 31χρονο αστυνομικό: Έχει περιοριστεί η πολύ μεγάλη αιμορραγία

10 Δεκεμβρίου, 2023


Επεισόδια στου Ρέντη: «Αχτίδα» ελπίδας φέρνουν οι τελευταίες πληροφορίες για τον 31χρονο αστυνομικό που τραυματίστηκε από ναυτική φωτοβολίδα, καθώς φαίνεται να έχει περιοριστεί η πολύ μεγάλη αιμορραγία. Σύμφωνα με πληροφορίες το πρωί της Κυριακής υπήρξαν τα πρώτα καλά νέα για την αντίδρασή του οργανισμού του στη μάχη που δίνει με τα βαρύτατα τραύματά του.Κατά τις ίδιες πληροφορίες υπάρχει μια ελάχ…

...ιστη βελτίωση καθώς φαίνεται ότι έχει περιοριστεί μεγάλη αιμορραγία.Παράλληλα οι γιατροί προχωρούν σε σταδιακή μείωση των κατασταλτικών φαρμάκων και μέχρι στιγμής δεν έχει καταγραφεί κάποια επίπτωση.Οι θεράποντες ιατροί αναμένεται να προχωρήσουν σήμερα εκ νέου σε καθαρισμό...

Επεισόδια στου Ρέντη: «Αχτίδα» ελπίδας φέρνουν οι τελευταίες πληροφορίες για τον 31χρονο αστυνομικό που τραυματίστηκε από ναυτική φωτοβολίδα, καθώς φαίνεται να έχει περιοριστεί η πολύ μεγάλη αιμορραγία.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πρωί της Κυριακής υπήρξαν τα πρώτα καλά νέα για την αντίδρασή του οργανισμού του στη μάχη που δίνει με τα βαρύτατα τραύματά του.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες υπάρχει μια ελάχιστη βελτίωση καθώς φαίνεται ότι έχει περιοριστεί μεγάλη αιμορραγία.

Παράλληλα οι γιατροί προχωρούν σε σταδιακή μείωση των κατασταλτικών φαρμάκων και μέχρι στιγμής δεν έχει καταγραφεί κάποια επίπτωση.

Οι θεράποντες ιατροί αναμένεται να προχωρήσουν σήμερα εκ νέου σε καθαρισμό του τραύματος του νεαρού αστυνομικού στο πόδι.

Ρέντη 31χρονος αστυνομικός

Το ιατρικό ανακοινωθέν του Σαββάτου

Στο τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου γινόταν λόγο για «διάχυτη αιμορραγική διάθεση στο τραύμα του μηρού», η οποία ωστόσο «ελέγχεται επαρκώς με τοπικά αιμοστατικά και επίδεση».

«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με σταδιακά μειούμενες δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων. Λόγω διαταραχών πηκτικότητας υπάρχει διάχυτη αιμορραγική διάθεση στο τραύμα του μηρού που ελέγχεται επαρκώς με τοπικά αιμοστατικά και επίδεση. Δερματικό θερμικό έγκαυαμα στον μηρό και πέριξ του τραύματος» ήταν η χαρακτηριστική αναφορά στο ιατρικό ανακοινωθέν

Επεισόδια στου Ρέντη: Βίντεο ντοκουμέντο από τη μεταφορά του τραυματία αστυνομικού – Ζητούν υλικό από τη μετάδοση του αγώνα (video)

Σημαντικές πληροφορίες για τα οπαδικά επεισόδια στου Ρέντη και τον σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού από ναυτική φωτοβολίδα, μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN.

Την ίδια ώρα παρουσίασε και βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει τη μεταφορά του άνδρα της ΕΛ.ΑΣ. στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας είναι λίγα λεπτά μετά την παραλαβή του αστυνομικού από το ασθενοφόρο και προσπαθεί με όσο περισσότερη ταχύτητα μπορεί και με τη συνοδεία αστυνομικού της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να μεταφέρει στο πλησιέστερο νοσοκομείο τον τραυματία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι Αρχές λένε σχεδόν με βεβαιότητα ότι ανάμεσα στους προσαχθέντες βρίσκεται και ο δράστης που εκτόξευσε τη ναυτική φωτοβολίδα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.