Επεισόδια στου Ρέντη: Μια τραγική οικογενειακή ιστορία κρύβεται πίσω από την σύλληψη του 18χρονου – «Είμαι χαροκαμένη μάνα, έχασα τον Σωτήρη και τώρα τον Νίκο μου»

10 Δεκεμβρίου, 2023


«Έμπλεξαν το παιδί μου, άθελα του βρέθηκε εκεί», ήταν τα πρώτα λόγια της μητέρας του 18χρονου Νίκου που συνελήφθη για την επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα στον 31χρονο αστυνομικό του Ρέντη.«Ξέρετε σε ποια μιλάτε; Είμαι μια χαροκαμένη μάνα. Πριν από κάποια χρόνια έχασα τον Σωτήρη μου και τώρα χάνω τον Νίκο μου, τον έμπλεξαν». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 21χρονος τότε Σωτήρης είχε χάσει τη ζωή του σε τρο…

...χαίο με μηχανή.«Ούτε σε ξέχασα ούτε θα σε ξεχάσω όσο ζω να είσαι σίγουρος πως θα έρθω και εγώ μαζί σου όπως παλιά αδερφέ... τρελέ μου πάντα μαζί για μια ζωή... άγγελος... για όλους εδώ κάτω», έλεγαν φίλοι του στα social media ένα χρόνο μετά τον τραγικό θάνατό του.Αφίσα των φίλων του Ολυμπιακού...

«Έμπλεξαν το παιδί μου, άθελα του βρέθηκε εκεί», ήταν τα πρώτα λόγια της μητέρας του 18χρονου Νίκου που συνελήφθη για την επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα στον 31χρονο αστυνομικό του Ρέντη.

«Ξέρετε σε ποια μιλάτε; Είμαι μια χαροκαμένη μάνα. Πριν από κάποια χρόνια έχασα τον Σωτήρη μου και τώρα χάνω τον Νίκο μου, τον έμπλεξαν». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 21χρονος τότε Σωτήρης είχε χάσει τη ζωή του σε τροχαίο με μηχανή.

«Ούτε σε ξέχασα ούτε θα σε ξεχάσω όσο ζω να είσαι σίγουρος πως θα έρθω και εγώ μαζί σου όπως παλιά αδερφέ… τρελέ μου πάντα μαζί για μια ζωή… άγγελος… για όλους εδώ κάτω», έλεγαν φίλοι του στα social media ένα χρόνο μετά τον τραγικό θάνατό του.

αφισα-φιλων-του-ολυμπιακου-για-τον-χαμο-του-σωτηρη
Αφίσα των φίλων του Ολυμπιακού για τον χαμό του Σωτήρη

Επεισόδια στου Ρέντη: «Είναι άδικο να πεθάνει το παιδί μου» – «Ραγίζει» καρδιές ο πατέρας του 31χρονου αστυνομικού

Επεισόδια στου Ρέντη: «Ραγίζει» καρδιές ο πατέρας του 31χρονου αστυνομικού, ο οποίος αναφέρει ότι «είναι άδικο να πεθάνει το παιδί μου» Την ίδια στιγμή, αυτός είναι ο 18χρονος δράστης που έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα.

«Να καταβάλετε ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια για να σώσετε το παιδί μου, είναι άδικο να πεθάνει», είναι τα λόγια που φέρεται να είπε ο πατέρας του αστυνομικού στους γιατρούς.

Ο 31χρονος αστυνομικός παραμένει νοσηλευόμενος σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Κρατικού Νίκαιας. Οι γονείς του, οι οποίοι βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του παιδιού τους είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ενώ άνδρες της αστυνομίας δεν έχουν σταματήσει να επισκέπτονται το νοσοκομείο για να συμπαρασταθούν στους γονείς του αστυνομικού.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.