Ζαφείρης Μελάς για Βασίλη Καρρά: «Εύχομαι από τον Θεό να τον έχει πάντα καλά – Μου λείπει σαν άνθρωπος, όχι σαν τραγουδιστής»

10 Δεκεμβρίου, 2023


Ο Ζαφείρης Μελάς βρέθηκε καλεσμένος της Κατερίνας Ζαρίφη, το μεσημέρι της Παρασκευής (8/12), στο πλατό της εκπομπής «Οδός Ζαρίφη 2» και αναφέρθηκε στον Βασίλη Καρρά. Ο ίδιος ευχήθηκε από τον Θεό να τον έχει πάντα καλά και δήλωσε πως του λείπει σαν άνθρωπος, όχι σαν τραγουδιστής.Πιο συγκεκριμένα, ο Ζαφείρης Μελάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πέρασα πάρα πολλά θλιμμένα απογεύματα. Μέχρι και σήμερα α…

κόμα περνάω θλιμμένα απογεύματα, όχι γιατί είμαι ερωτευμένος με κάποια γυναίκα, αλλά υπάρχουν άλλα σημεία της ζωής που δυστυχώς σε κάνουν να απογοητεύεσαι κάποια στιγμή». Παράλληλα, δείτε τι δήλωσε η Λίτσα Διαμάντη για τον Βασίλη Καρρά.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

Ο Ζαφείρης Μελάς βρέθηκε καλεσμένος της Κατερίνας Ζαρίφη, το μεσημέρι της Παρασκευής (8/12), στο πλατό της εκπομπής «Οδός Ζαρίφη 2» και αναφέρθηκε στον Βασίλη Καρρά. Ο ίδιος ευχήθηκε από τον Θεό να τον έχει πάντα καλά και δήλωσε πως του λείπει σαν άνθρωπος, όχι σαν τραγουδιστής.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ζαφείρης Μελάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πέρασα πάρα πολλά θλιμμένα απογεύματα. Μέχρι και σήμερα ακόμα περνάω θλιμμένα απογεύματα, όχι γιατί είμαι ερωτευμένος με κάποια γυναίκα, αλλά υπάρχουν άλλα σημεία της ζωής που δυστυχώς σε κάνουν να απογοητεύεσαι κάποια στιγμή». Παράλληλα, δείτε τι δήλωσε η Λίτσα Διαμάντη για τον Βασίλη Καρρά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.