Survivor 2024 spoiler: Τεράστια ανατροπή! Σίγουρος Διάσημος είπε τελευταία στιγμή ΟΧΙ και ο λόγος είναι η πρώην του!

9 Δεκεμβρίου, 2023


Survivor 2024 spoiler: Προ των πυλών είναι ο νέος κύκλος του αγαπημένου ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και το Athensmagazine.gr σας έχει όλο το παρασκήνιο.Χτες σας παρουσιάσαμε τον τραγουδιστή που μπαίνει στο νέο κύκλο καθώς και το παρασκήνιο γύρω από την υπόθεση του Σάββα Πούμπουρα και σήμερα σας έχουμε μια μεγάλη ανατροπή. Ποιος είναι ο «σίγουρος» για την ομάδα των Διασήμων που φέρεται τελικά, τελευ…

...ταία στιγμή, να απάντησε αρνητικά και να ανατρέπει όλα τα σχέδια του Ατζούν.Ο Τούρκος παραγωγός, είναι γνωστό, πως θέλει πάντα να βάζει ίντριγκα στο Survivor και το ίδιο θέλει να κάνει και στο νέο κύκλο που έρχεται από τον Ιανουάριο στη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί ψάχνει...

Survivor 2024 spoiler: Προ των πυλών είναι ο νέος κύκλος του αγαπημένου ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και το Athensmagazine.gr σας έχει όλο το παρασκήνιο.

Χτες σας παρουσιάσαμε τον τραγουδιστή που μπαίνει στο νέο κύκλο καθώς και το παρασκήνιο γύρω από την υπόθεση του Σάββα Πούμπουρα και σήμερα σας έχουμε μια μεγάλη ανατροπή. Ποιος είναι ο «σίγουρος» για την ομάδα των Διασήμων που φέρεται τελικά, τελευταία στιγμή, να απάντησε αρνητικά και να ανατρέπει όλα τα σχέδια του Ατζούν.

Ο Τούρκος παραγωγός, είναι γνωστό, πως θέλει πάντα να βάζει ίντριγκα στο Survivor και το ίδιο θέλει να κάνει και στο νέο κύκλο που έρχεται από τον Ιανουάριο στη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί ψάχνει συνεχώς ζευγάρια ή πρώην ζευγάρι να βγάζει στο Survivor ώστε να ανεβάσει το στοιχείο του ριάλιτι. Καλό το «μελό» της σχέσης Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη, όμως ο Τούρκος θέλει και λίγο… χωρισμό, λίγο τσακωμούς ρε παιδιά.

Survivor 2024 spoiler: Τεράστια ανατροπή! Σίγουρος Διάσημος είπε τελευταία στιγμή ΟΧΙ και ο λόγος είναι η πρώην του!

Γι’ αυτό άλλωστε σας αποκαλύψαμε πως θέλει να βάλει από κοινού Άρη Σοϊλέδη και Μαρία Αντωνά στο νέο κύκλο και σήμερα σας φέρουμε στο φως και υπόθεση άλλου ζευγάρι. Ποιο είναι αυτό;

Survivor 2024 spoiler: Ποιο (πρώην) ζευγάρι θέλει να βάλει από κοινού ο Ατζούν στο Survivor 2024;

Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό πως διάσημος ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος να ταξιδέψει για Άγιο Δομίνικο! Ο λόγος για τον Σάββα Γκέντσογλου. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, αγωνίζεται αυτή την περίοδο σε πιο χαμηλές κατηγορίες, οπότε το επαγγελματικό δεν είναι εμπόδιο για να πάρει μέρος στο Survivor. Αυτό σε συνδυασμό με την εξαιρετική πρόταση του Ατζούν τον είχε κάνει να πει το ΝΑΙ. Αρχικά, γιατί τα πράγματα άλλαξαν.

Ο Σάββας Γκέντσογλου ενημερώθηκε πως θέλει ο Τούρκος παραγωγός να βάλει από κοινού στο ριάλι και την πρώην του Αγγελική Ηλιάδη, κάτι που δεν τον βρίσκει σύμφωνο. Έτσι ο ποδοσφαιριστής φαίνεται πως τελικά απάντησε αρνητικά στον Ατζούν, με τον Τούρκο και την παραγωγή να προσπαθούν να τον μεταπείσουν! Μένει να δούμε αν τελικά θα τα καταφέρουν.

Survivor 2024 spoiler: Τεράστια ανατροπή! Σίγουρος Διάσημος είπε τελευταία στιγμή ΟΧΙ και ο λόγος είναι η πρώην του!

Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr καθώς ακολουθούν αρκετά spoilers σχετικά με το Survivor 2024 που αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.