Survivor 2024 spoiler: Ανατρέπονται τα πάντα μεταξύ ΣΚΑΪ και Ατζούν – Συμφωνία για εξαψήφια ποσά ανά επεισόδιο!

9 Δεκεμβρίου, 2023


Survivor 2024 spoiler: Όλοι λίγο – πολύ αναμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία των νέο κύκλο επεισοδίων του αγαπημένου reality επιβίωσης, “Survivor”, το οποίο προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΣΚΑΪ. Ήδη από υπάρχουν πληροφορίες, πως η ομάδα των διασήμων για την τηλεοπτική χρονιά του 2024, έχει κλείσε.Παράλληλα σύμφωνα με ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε σήμερα, Σάββατο 9 Δεκεμβρίο…

...υ από την εκπομπή "ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ", που παρουσιάζει ο Νάσος Γουμενίδης, και η οποία προβάλλεται στη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού "OPEN", και τη δημοσιογράφο, Τζώρτζια Συρίχα, η συμφωνία του σταθμού του Φαλήρου και του παραγωγού της εκπομπής, Ατζούν Ιλιτζαλί, άλλαξε σε μεγάλο βαθμό,...

Survivor 2024 spoiler: Όλοι λίγο – πολύ αναμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία των νέο κύκλο επεισοδίων του αγαπημένου reality επιβίωσης, “Survivor“, το οποίο προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΣΚΑΪ. Ήδη από υπάρχουν πληροφορίες, πως η ομάδα των διασήμων για την τηλεοπτική χρονιά του 2024, έχει κλείσε.

Παράλληλα σύμφωνα με ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε σήμερα, Σάββατο 9 Δεκεμβρίου από την εκπομπή “ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ”, που παρουσιάζει ο Νάσος Γουμενίδης, και η οποία προβάλλεται στη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού “OPEN”, και τη δημοσιογράφο, Τζώρτζια Συρίχα, η συμφωνία του σταθμού του Φαλήρου και του παραγωγού της εκπομπής, Ατζούν Ιλιτζαλί, άλλαξε σε μεγάλο βαθμό, σε οικονομικό επίπεδο!

Οι παλιοί όροι της συμφωνίας τους ήταν, πως όταν η τηλεθέαση της εκπομπής ήταν 20% πήγαινε ανά 100.000 ευρώ το επεισόδιο. Ταυτόχρονα, όταν η τηλεθέαση έφτανε 40% πήγαινε 200.000 ευρώ το επεισόδιο. Στη νέα συμφωνία, το ποσό ξεκινάει από 70.000 ευρώ, με τηλεθέαση 15%, ενώ όταν θα φτάσει 20% η τηλεθέαση πάει το κόστος στα 100.000 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.