Κτηνωδία στην Αράχωβα: Ξεσπά ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ – «Θέλω να πιάσουν το κτήνος που το έκανε»

8 Δεκεμβρίου, 2023


Κτηνωδία στην Αράχωβα: Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου μίλησε ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ, τονίζοντας πως θέλει να πιάσουν το κτήνος που το έκανε. Την ίδια ώρα σοκάρει η περιγραφή της κτηνιάτρου. Ο Μιχάλης απάντησε σε εκείνους που τον βάζουν στο «κάδρο» ως ένοχο και πώς και γιατί η σορός του χάσκι βρέθηκε σε μία σακούλα σκουπιδιών πεταμένη στην είσοδο της Αράχωβας. Ακόμα ζήτησε να βρεθεί ο ένοχος…

... ή οι ένοχοι και σημείωσε πως δεν θα τον εκπλήξει ότι πρόκειται για πρόσωπο από το φιλικό ή συγγενικό του περιβάλλον.«Μετά τη νεκροτομή, οι κτηνίατροι μου είπαν να πάρω τον σκύλο και να τον κάνω ό,τι θέλω. Παρέλαβα τον Όλιβερ σε τρεις μαύρες σακούλες παρουσία αστυνομικών. Είπα...

Κτηνωδία στην Αράχωβα: Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου μίλησε ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ, τονίζοντας πως θέλει να πιάσουν το κτήνος που το έκανε. Την ίδια ώρα σοκάρει η περιγραφή της κτηνιάτρου.

Ο Μιχάλης απάντησε σε εκείνους που τον βάζουν στο «κάδρο» ως ένοχο και πώς και γιατί η σορός του χάσκι βρέθηκε σε μία σακούλα σκουπιδιών πεταμένη στην είσοδο της Αράχωβας. Ακόμα ζήτησε να βρεθεί ο ένοχος ή οι ένοχοι και σημείωσε πως δεν θα τον εκπλήξει ότι πρόκειται για πρόσωπο από το φιλικό ή συγγενικό του περιβάλλον.

«Μετά τη νεκροτομή, οι κτηνίατροι μου είπαν να πάρω τον σκύλο και να τον κάνω ό,τι θέλω. Παρέλαβα τον Όλιβερ σε τρεις μαύρες σακούλες παρουσία αστυνομικών. Είπα ότι δεν θέλω να παραλάβω το ζώο μου σε αυτήν την κατάσταση γιατί δεν ήξερα τι διαδικασία γίνεται. Είπα από την πρώτη στιγμή ότι δεν ήθελα να τον παραλάβω σε τρεις μαύρες σακούλες κομματιασμένο» είπε αρχικά ο ιδιοκτήτης του χάσκι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.