Επεισόδια στου Ρέντη: “Σβήνουν” οι ελπίδες για τον αστυνομικό! Σε καταστολή και διασωληνωμένος ο 31χρονος – Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν (Video)

8 Δεκεμβρίου, 2023


Eπεισόδια στου Ρέντη: Δεν είναι καλά τα νέα που έρχονται από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου νοσηλεύεται ο 31χρονος αστυνομικός, ο οποίος τραυματίστηκε χθες, από ναυτική φωτοβολίδα που έριξαν χούλιγκαν.Τι αναφέρει το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν:«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμε…

...νος αιμοδυναμικά με ισχυρές δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων. Σήμερα το πρωί οδηγήθηκε εκ νέου στο χειρουργείο όπου έγινε διάνοιξη των μυικών διαμερισμάτων της κνήμης, εκτεταμένη εκτομή νεκρωμάτων στην περιοχή του τραύματος του μηρού και συμπληρωματική αιμόσταση»ΔΕΙΤΕ...

Eπεισόδια στου Ρέντη: Δεν είναι καλά τα νέα που έρχονται από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου νοσηλεύεται ο 31χρονος αστυνομικός, ο οποίος τραυματίστηκε χθες, από ναυτική φωτοβολίδα που έριξαν χούλιγκαν.

Τι αναφέρει το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν:

«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με ισχυρές δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων. Σήμερα το πρωί οδηγήθηκε εκ νέου στο χειρουργείο όπου έγινε διάνοιξη των μυικών διαμερισμάτων της κνήμης, εκτεταμένη εκτομή νεκρωμάτων στην περιοχή του τραύματος του μηρού και συμπληρωματική αιμόσταση»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.