Ισχυρή χιονόπτωση: Έκτακτο μήνυμα από τον Σάκη Αρναούτογλου

8 Δεκεμβρίου, 2023


Στα «λευκά» ξύπνησε ο Σάκης Αρναούτογλου την Παρασκευή (08/12). Ο έμπειρος μετεωρολόγος, μέσω του facebook, μοιράστηκε πανέμορφες εικόνες από τα ορεινά της Θεσσαλονίκης που από το πρωί χιονίζει και έχουν ντυθεί στα «λευκά», κάτι για το οποίο μας είχε ενημερώσει ο ίδιος τις τελευταίες μέρες.Συγκεκριμένα ο Σάκης Αρναούτογλου δημοσίευσε ένα βίντεο από την Αρναία Χαλκιδικής ενώ έκανε και έκκληση να το…

...υ στείλει βίντεο όποιος μπορεί από περιοχές που χιονίζει αυτή την στιγμή.Δείτε το μήνυμα του Σάκη Αρναούτογλου στο facebook:«Επιδεινώνεται αρκετά ο καιρός...»: Έκτακτη προειδοποίηση από Σάκη Αρναούτογλου!Σε έκτακτη προειδοποίηση προέβη ο Σάκης Αρναούτογλου, αναφέροντας πως ο...

Στα «λευκά» ξύπνησε ο Σάκης Αρναούτογλου την Παρασκευή (08/12). Ο έμπειρος μετεωρολόγος, μέσω του facebook, μοιράστηκε πανέμορφες εικόνες από τα ορεινά της Θεσσαλονίκης που από το πρωί χιονίζει και έχουν ντυθεί στα «λευκά», κάτι για το οποίο μας είχε ενημερώσει ο ίδιος τις τελευταίες μέρες.

Συγκεκριμένα ο Σάκης Αρναούτογλου δημοσίευσε ένα βίντεο από την Αρναία Χαλκιδικής ενώ έκανε και έκκληση να του στείλει βίντεο όποιος μπορεί από περιοχές που χιονίζει αυτή την στιγμή.

Δείτε το μήνυμα του Σάκη Αρναούτογλου στο facebook:

«Επιδεινώνεται αρκετά ο καιρός…»: Έκτακτη προειδοποίηση από Σάκη Αρναούτογλου!

Σε έκτακτη προειδοποίηση προέβη ο Σάκης Αρναούτογλου, αναφέροντας πως ο καιρός επιδεινώνεται αρκετά από την Παρασκευή (8/12).

Ο γνωστός μετεωρολόγος ανέφερε πως θα γίνει κάτι πρωτόγνωρο στη χώρα, καθώς η Ελλάδα θα χωριστεί στα δύο. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη από τα Μερομήνια.

Πιο συγκεκριμένα, η μισή χώρα θα έχει ηλιοφάνεια, ενώ η υπόλοιπη θα νιώσει το τσουχτερό κρύο.

Δείτε το βίντεο

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.