«Κόλαφος» ο Γιάννης Μπέζος: «Ό,τι χειρότερο υπάρχει οι μαμάδες – Ο Χίτλερ μπροστά στην ελληνική οικογένεια είναι αρνί»

7 Δεκεμβρίου, 2023


Στην εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα «Καλύτερα Αργά» βρέθηκε καλεσμένος ο Γιάννης Μπέζος. Ο σπουδαίος ηθοποιός μίλησε για όσα τον ενοχλούν ιδίως στο κομμάτι της τηλεόρασης και των εκπομπών, ενώ αναφέρθηκε και στην ελληνική οικογένεια που έχει «σφηνώσει» για τα καλά και τα παιδιά δεν απογαλακτίζονται εύκολα.«Οι δημοσιογράφοι κάνουν τη δουλειά τους. Το θέμα δεν είναι τι θα με ρωτήσουν αλλά να κάνω εγώ τ…

...ις ερωτήσεις με έναν τρόπο. Το καταφέρνω κάποιες φορές. Υπάρχουν δημοσιογράφοι που κάθε φορά που μου μιλούν δεν τους απαντώ καν. Δεν νιώθω άσχημα καθόλου για αυτό».«Οι μαμάδες είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει. Ο Χίτλερ μπροστά στην ελληνική οικογένεια είναι αρνί, σε βάζει από κάτω....

Στην εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα «Καλύτερα Αργά» βρέθηκε καλεσμένος ο Γιάννης Μπέζος. Ο σπουδαίος ηθοποιός μίλησε για όσα τον ενοχλούν ιδίως στο κομμάτι της τηλεόρασης και των εκπομπών, ενώ αναφέρθηκε και στην ελληνική οικογένεια που έχει «σφηνώσει» για τα καλά και τα παιδιά δεν απογαλακτίζονται εύκολα.

«Οι δημοσιογράφοι κάνουν τη δουλειά τους. Το θέμα δεν είναι τι θα με ρωτήσουν αλλά να κάνω εγώ τις ερωτήσεις με έναν τρόπο. Το καταφέρνω κάποιες φορές. Υπάρχουν δημοσιογράφοι που κάθε φορά που μου μιλούν δεν τους απαντώ καν. Δεν νιώθω άσχημα καθόλου για αυτό».

«Οι μαμάδες είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει. Ο Χίτλερ μπροστά στην ελληνική οικογένεια είναι αρνί, σε βάζει από κάτω. Είμαστε ένας λαός του ανατολικό τόξου που δίνει μεγάλη σημασία στην οικογένεια.

Δείτε επίσης: «Φοβόμαστε τι θα γράψει ο κάθε βλαξ στο διαδίκτυο. Είναι γελοία όλα αυτά!» – Ξέσπασε ο Γιάννης Μπέζος (Video)

Η οικογένεια γίνεται διαστροφή γίνεται σαν τη μαφία. Αυτό, λοιπόν, είναι καλό να το αποφεύγουν και οι άντρες και οι γυναίκες. Να τη “σκοτώνουν” γρήγορα την οικογένεια, το λέω ρητορικά. Να μην την έχει ανάγκη. Να μην αναφέρεται σε αυτό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.