Λογαριασμοί ρεύματος: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα 4 νέα τιμολόγια και τις «παγίδες» τους – Τα συν και τα πλην για κάθε χρώμα (video)

7 Δεκεμβρίου, 2023


Νέα εποχή στους λογαριασμούς ρεύματος με τα… χρωματιστά τιμολόγια που μπαίνουν στη ζωή μας σε λίγες ημέρες. Η κάθε μία από τις τέσσερις κατηγορίες έχει τα δικά της χαρακτηριστικά, ενώ συνολικά οι αλλαγές που φέρνει το Υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος έχουν σαν σκοπό να καλύψουν τις ξεχωριστές ανάγκες κάθε νοικοκυριού.Οπως τόνισε την Τετάρτη (6/12) ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Θόδω…

...�ς και Ενέργειας Θόδωρος Σκυλακάκης, οι καταναλωτές καλό είναι να περιμένουν μέχρι την 1η.1.2024, πριν αποφασίσουν ποιο τιμολόγιο θα επιλέξουν.Ο κ. Σκυλακάκης, υπογράμμισε πως τότε μόνο θα μπορούν να ξέρουν ποιες θα είναι οι τελικές τιμές των τιμολογίων που προσφέρουν οι πάροχοι.Με...

Νέα εποχή στους λογαριασμούς ρεύματος με τα… χρωματιστά τιμολόγια που μπαίνουν στη ζωή μας σε λίγες ημέρες. Η κάθε μία από τις τέσσερις κατηγορίες έχει τα δικά της χαρακτηριστικά, ενώ συνολικά οι αλλαγές που φέρνει το Υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος έχουν σαν σκοπό να καλύψουν τις ξεχωριστές ανάγκες κάθε νοικοκυριού.

Η επιλογή τιμολογίου

Οπως τόνισε την Τετάρτη (6/12) ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Θόδωρος Σκυλακάκης, οι καταναλωτές καλό είναι να περιμένουν μέχρι την 1η.1.2024, πριν αποφασίσουν ποιο τιμολόγιο θα επιλέξουν.

Ο κ. Σκυλακάκης, υπογράμμισε πως τότε μόνο θα μπορούν να ξέρουν ποιες θα είναι οι τελικές τιμές των τιμολογίων που προσφέρουν οι πάροχοι.

Με περίπου 25 ημέρες να απομένουν για το νέο έτος τα νοικοκυριά έχουν αρκετό χρόνο για να μελετήσουν και να αποφασίσουν ποιο χρώμα τους ταιριάζει καλύτερα.

Παράλληλα, έρχονται φοβερά νέα για χιλιάδες Έλληνες: 400 ευρώ «ζεστά» στους λογαριασμούς σας – Οι δικαιούχοι και η αίτηση

Τα 4 τιμολόγια

Τα 4 τιμολόγια είναι το πράσινο, το μπλε, το κίτρινο και το πορτοκαλί. Καθένα από αυτά τα τιμολόγια έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά. Επιπλέον, κάθε τιμολόγιο έχει τα συν και τα πλην του, τα οποία θα δούμε παρακάτω.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.