Survivor 2024 spoiler: Ετοιμάζει βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο ο Σάββας Γκέντσογλου!

5 Δεκεμβρίου, 2023


Η αναζήτηση των νέων Μαχητών και Διασήμων για τον νέο κύκλο του survivor έχουν ξεκινήσει. Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, Πρωινό Σουσού: «έχουν ακουστεί πολλά ονόματα τα οποία έχουν ξαναμπεί στο Survivor, Ασημίνα, Δαλάκα, Σοϊλέδη , όμως το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν το έχουμε ξαναδεί στο reality επιβίωσης».Ο λόγος για τον Σάββα Γκέντσογλου, όπως ανέφερε ο Δημήτρης Σαράντος. Να σας θυμίσου…

...με ότι ο Σάββας είχε σχέση στο παρελθόν με την Αγγελική Ηλιάδη, με την οποία μάλιστα έχει αποκτήσει και έναν γιο.Δείτε επίσης: Γιώργος Κατσαούνης: Άφησε τα χωράφια και έβαλε τα γάντια - Ο αγρότης του Survivor άλλαξε σελίδα στη ζωή του και έγινε αθλητής πυγμαχίας«Ήθελε πάρα πολύ,...

Η αναζήτηση των νέων Μαχητών και Διασήμων για τον νέο κύκλο του survivor έχουν ξεκινήσει. Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, Πρωινό Σουσού: «έχουν ακουστεί πολλά ονόματα τα οποία έχουν ξαναμπεί στο Survivor, Ασημίνα, Δαλάκα, Σοϊλέδη , όμως το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν το έχουμε ξαναδεί στο reality επιβίωσης».

Ο λόγος για τον Σάββα Γκέντσογλου, όπως ανέφερε ο Δημήτρης Σαράντος. Να σας θυμίσουμε ότι ο Σάββας είχε σχέση στο παρελθόν με την Αγγελική Ηλιάδη, με την οποία μάλιστα έχει αποκτήσει και έναν γιο.

Δείτε επίσης: Γιώργος Κατσαούνης: Άφησε τα χωράφια και έβαλε τα γάντια – Ο αγρότης του Survivor άλλαξε σελίδα στη ζωή του και έγινε αθλητής πυγμαχίας

«Ήθελε πάρα πολύ, από προηγούμενους κύκλους, να μπει στο παιχνίδι. Φαίνεται λοιπόν ότι είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσει. Επίσης ακούστηκε και το όνομα της Ειρήνης Παπαδοπούλου και του Ηλία Γκότση», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

«Όσον αφορά στους Μαχητές, η παραγωγή έχει φτάσει να έχει την τελική 50αδα», ειπώθηκε. Και τέλος το Πρωινό Σουσού αποκάλυψε: «Οι ημερομηνίες που παίζουν για την πρεμιέρα είναι η 10η ή η 11η Ιανουαρίου, αλλά υπάρχει και η πληροφορία να βγει στον αέρα και τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.