Συγκλονίζει ο Άρης Σοΐλέδης: «Έχασα τον αδερφό μου και μετά από 6 μήνες έχασα και τον μπαμπά μου»

5 Δεκεμβρίου, 2023


Ο Άρης Σοϊλέδης μίλησε για τις δύσκολες καταστάσεις που βίωσε και τον οδήγησαν στην κακή ψυχολογία και την κόπωσηΟ Άρης Σοϊλέδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του MEGA, «Όλα για τη ζωή μας». Ο ποδοσφαιριστής και πρώην παίκτης του Survivor μίλησε για την κόπωση στο σώμα του αλλά και τη ψυχολογική του κατάσταση, η οποία τον επηρέαζε στην αθλητική του καθημερινότητα.Ο ποδοσφαιριστής μίλησε ανοιχτά για…

...�τά για τα γεγονότα που τον σημάδευσα, τον τραυματισμό του που ακολούθησε μετά τον θάνατο του πατέρα του αλλά και του αδερφού του.«Ξεκίνησε ένας τραυματισμός, ήρθε μετά από μία στεναχώρια και μία δύσκολη ψυχολογική κατάσταση, διότι εκείνο το 6μηνο πριν έρθει ο τραυματισμός...

Ο Άρης Σοϊλέδης μίλησε για τις δύσκολες καταστάσεις που βίωσε και τον οδήγησαν στην κακή ψυχολογία και την κόπωση

Ο Άρης Σοϊλέδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του MEGA, «Όλα για τη ζωή μας». Ο ποδοσφαιριστής και πρώην παίκτης του Survivor μίλησε για την κόπωση στο σώμα του αλλά και τη ψυχολογική του κατάσταση, η οποία τον επηρέαζε στην αθλητική του καθημερινότητα.

Ο ποδοσφαιριστής μίλησε ανοιχτά για τα γεγονότα που τον σημάδευσα, τον τραυματισμό του που ακολούθησε μετά τον θάνατο του πατέρα του αλλά και του αδερφού του.

«Ξεκίνησε ένας τραυματισμός, ήρθε μετά από μία στεναχώρια και μία δύσκολη ψυχολογική κατάσταση, διότι εκείνο το 6μηνο πριν έρθει ο τραυματισμός είχα χάσει τον αδερφό μου και μετά από 6 μήνες έχασα και τον μπαμπά μου, και η ψυχολογία μου δεν ήταν καλή, για να μπορώ να αποδίδω το αναμενόμενο αγωνιστικά. Το σώμα μου δεν τα εξωτερίκευε και όλο αυτό μετατράπηκε σε έναν τραυματισμό που δεν μπορούσα να αποφύγω και να θεραπευτώ. Και αυτό έφερε μία κόπωση στο σώμα μου, κατάσταση από την οποία δεν μπορούσα να βγω εύκολα. Είχα την τύχη να είμαι σε μία μεγάλη ομάδα, στην Στεάουα Βουκουρεστίου που είχε αξιόλογους ανθρώπους σε κάθε τομέα. Ήταν ένα τεράστιο ψυχολογικό πλήγμα και αυτό πέρασε και στο σώμα μου», είπε αρχικά ο Άρης Σοϊλέδης.

«Προσπάθησα να ενταχθώ στις προπονήσεις και να φτάσω στο επίπεδο των άλλων αθλητών. Λόγω των πολύωρων προπονήσεων που έκανα και της κακής ψυχολογικής κατάστασης ένιωσα ότι δεν μπορώ να ακολουθήσω τους ρυθμούς προπόνησης που είχα συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια. Εκεί κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά.», πρόσθεσε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.