Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ έγινε κουμπάρα γκέι ζευγαριού κι έκανε το πιο σωστό σχόλιο για την τεκνοθεσία – ως χριστιανή

4 Δεκεμβρίου, 2023


Καλεσμένη στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται βρέθηκε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ την Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου. Η ηθοποιός μίλησε για την παράσταση Σεβάς Χανούμ, στην οποία υποδύεται την Αμαζόνα του ελληνικού τραγουδιού, που διηγείται από σκηνής τη μυθιστορηματική ζωή της.Επιπλέον αναφέρθηκε στα ζητήματα του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών και της τεκνοθεσίας, για την οποία γίνεται πολύς λόγος τελευταία ενόψει το…

...� στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται βρέθηκε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ την Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου. Η ηθοποιός μίλησε για την παράσταση Σεβάς Χανούμ, στην οποία υποδύεται την Αμαζόνα του ελληνικού τραγουδιού, που διηγείται από σκηνής τη μυθιστορηματική ζωή της.if(typeof ez_ad_units == 'undefined'){ez_ad_units=[];}ez_ad_units.push([[728,90],'alldaynews_gr-box-3','ezslot_5',901,'0','0',...

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Τα νέα στην Ελλάδα για την πολιτική, για την κοινωνία, φτάνουν αργότερα. Οπωσδήποτε ο καθένας έχει την άποψή του και καλά κάνει. Αλλά δεν δικαιούσαι να έχεις άποψη αν δεν σε αφορά προσωπικά. Να πεις “εγώ δεν τα καταλαβαίνω αυτά, μπορεί”. Όταν όμως σε αφορά προσωπικά γιατί έχεις γνωστούς, έχεις φίλους ή επειδή εσύ μπορεί να είσαι γκέι ή οτιδήποτε θα πρέπει να ενημερώνεσαι…

Καλεσμένη στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται βρέθηκε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ την Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου. Η ηθοποιός μίλησε για την παράσταση Σεβάς Χανούμ, στην οποία υποδύεται την Αμαζόνα του ελληνικού τραγουδιού, που διηγείται από σκηνής τη μυθιστορηματική ζωή της.

Επιπλέον αναφέρθηκε στα ζητήματα του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών και της τεκνοθεσίας, για την οποία γίνεται πολύς λόγος τελευταία ενόψει του σχετικού νομοσχεδίου που θα εξετάσει το ζήτημα του πολιτικού γάμου για τους ομοφυλόφιλους. Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι η Κωνσταντίνα Μιχαήλ έχει υπάρξει κουμπάρα στον θρησκευτικό γάμο γκέι ζευγαριού, που πραγματοποιήθηκε στο εξωτερικό.

«Έχω παντρέψει 2 αγαπημένους μου φίλους στο εξωτερικό, στη Γαλλία, στη Νορμανδία πριν από 3 – 4 χρόνια. Ο φίλος μου ο καλός δουλεύει πια γιατρός στο Παρίσι και ερωτεύθηκε και αγαπήθηκαν με έναν Αμερικανό, ο οποίος ζει επίσης στην εξοχή της Νορμανδίας και έγινε ο γάμος», είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

«Έγινε γάμος πολιτικός και θρησκευτικός, δηλαδή βρέθηκε ένας προτεστάντης παππάς καθολικός, πήγαν σε αυτόν αρκετές φορές για να συζητήσουν τα θέματα και τους έμαθε κάποια θρησκευτικά χωρία, και στο τέλος, το καλοκαίρι, έγινε ο γάμος», πρόσθεσε η ηθοποιός που ήταν κουμπάρα στον θρησκευτικό γάμο του ζευγαριού. «Ως θεολόγος και γω έπρεπε τον φίλο μου να τον κατευοδώσω, ήταν και είναι υπέροχο», σχολίασε γελώντας η Κωνσταντίνα Μιχαήλ που έχει πάρει πτυχίο Κοινωνικής Θεολογίας, παρόλο που τελικά βρήκε τον δικό της δρόμο στην τέχνη της υποκριτικής.

«Το πιο υπέροχο επιπλέον, για να μην ακουστεί ότι λέμε τίποτα μοντερνιές ήταν ότι έγινε τόσο φυσικά και απλά και ωραία, που η μητέρα μου και όλοι οι συγγενείς μεγαλύτερης ηλικίας είπαν μόνο “Τι δώρο θα πάρετε;”. Δεν είπαν κάτι που παντρεύτηκαν 2 άντρες, αφού αγαπιούνται, τι να κάνουμε;», εξήγησε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.