Άγριες Μέλισσες: Η απίστευτη αποκάλυψη του “Μελέτη” – «Με έβρισε η μάνα μου γιατί…»!


Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε ο τηλεοπτικός “Μελέτης” από τις Άγριες Μέλισσες, καλεσμένος στο Πρωινό. «Με έβρισε η μάνα μου γιατί…».Ο Γιώργος Γεροντιδάκη μίλησε, μεταξύ άλλων για τις δύο πιο δύσκολε…


Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε ο τηλεοπτικός “Μελέτης” από τις Άγριες Μέλισσες, καλεσμένος στο Πρωινό. «Με έβρισε η μάνα μου γιατί…».

Ο Γιώργος Γεροντιδάκη μίλησε, μεταξύ άλλων για τις δύο πιο δύσκολες σκηνές της σειράς, τη δολοφονία του Γιάννου και τον “εξευτελισμό” της Βιολέτας.

«Στη σκηνή με τη Θεοφανία δεν είναι ότι ζοριστήκαμε, αλλά ήταν αυτό το γέλιο που κάναμε, αυτή την κακία που είχαμε στο μάτι. Δεν μπορείς να τη γυρίσεις τόσες πολλές φορές τη σκηνή, δεν αντέχεις κιόλας. Και ήταν και εξαιρετικός ο τρόπος που έπαιζε η Θεοφανία. Ήταν πολύ βαρύ, ασχέτως αν εκείνη τη στιγμή κάνεις τον Μελέτη.

Άγριες Μέλισσες: «Βομβα»! Κόβεται από τον ΑΝΤ1; Τι θα συμβεί;

Κι εγώ και ο Γιάννης Κουκουράκης ήμασταν χάλια. Μέχρι και η μητέρα μου με έβρισε, δεν μπορώ να σου πω τι μου είπε. Και της απάντησα ότι “με έχεις γεννήσει, ξέρεις την αλήθεια”. Άμα στο λέει και η μητέρα σου, πώς να αισθάνεσαι εσύ;», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...